Zorg

’s Heeren Loo lanceert podcastserie over vrijwilligerswerk

Foto: Pixabay

De Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) organiseert dit jaar het jaar van de vrijwillige inzet met de campagne ‘Mensen maken Nederland’. Dit is een landelijke campagne met als doel om vrijwilligers en vrijwilligerswerk binnen Nederland volop in de aandacht te zetten.

’s Heeren Loo doet hier met verschillende activiteiten en initiatieven aan mee en daarom lanceren we vanaf maandag 18 januari, op Blue Monday, de feelgood podcastserie ‘Hartwerkers’.

De komende zes weken is er iedere maandag op Spotify en Apple Music een nieuwe aflevering over vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo te beluisteren.

Onmisbaar

Voor de cliënten van ’s Heeren Loo zijn vrijwilligers onmisbaar. Maar omgekeerd zijn cliënten van ’s Heeren Loo ook onmisbaar voor onze vrijwilligers. Over die bijzondere ervaring vertellen zes verschillende vrijwilligers in de prachtige podcastserie.

De podcastserie is gemaakt door Judith Lubbers. Ze is zelf bekend met het doen van vrijwilligerswerk en daardoor weet zij in gesprek met onze vrijwilligers de enthousiaste, persoonlijke en soms ook ontroerende verhalen vast te leggen.

Week van het vragen

Met deze podcastserie willen we anderen inspireren om na te gaan denken over het doen van vrijwilligerswerk. De lancering van de podcasts is tegelijkertijd ook het startmoment van de ‘Week van het vragen’. In de week van 18 januari tot en met 25 januari kan iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo vragen stellen over vrijwilligerswerk via vrijwilligerswerk@sheerenloo.nl.

De vrijwilligerscoördinatoren van ’s Heeren Loo zitten in die week klaar voor alle vragen en helpen jou graag verder om je wegwijs te maken in de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo.

De podcastserie ‘Hartwerkers’ is vanaf maandag 18 januari te beluisteren via Spotify en Apple Music.