Zorg

Ritje langs tien verschillende Gelderse zorginstellingen op vrijdag 26 maart

Zorgstudenten die bijna zijn afgestudeerd, kunnen op vrijdag 26 maart op het Zwitsalterrein in Apeldoorn ontdekken welke doelgroep en baan in de zorg het beste bij hen passen. Tijdens de Shop your job drive-in rijden zij met hun fiets, scooter of auto langs tien verschillende Gelderse zorginstellingen.

In gesprekken met recruiters of zorgmedewerkers komen zij alles te weten over de mensen die bij de deelnemende zorginstellingen wonen en werken. Is er een klik? Dan gaat de student met een uitnodiging voor een verdiepend gesprek op zak weer naar huis.

Shop your job vindt plaats in het kader van de Ontdekdezorg Week, op vrijdag 26 maart van 14.00 tot 16.30 uur. De drive-in wordt gehouden op het Zwitsalterrein, parkeerplaats bij SOAP, Vlijtseweg 100. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.shopyourjob.nl.

Shop your job is bestemd voor alle bijna afgestudeerde mbo- en hbo-studenten in de zorg die op zoek zijn naar een baan voor na hun afstuderen. Tweede- of derdejaars studenten zijn ook welkom om informatie op te halen.