Stedendriehoek

Zomertip: Alpaca Ranch d’n Achterhoek

Gilbert en Wilma gingen op reis naar Peru en wisten het bij thuiskomst in Voorst zeker: ze houden van alpaca’s! Inmiddels runnen ze Alpaca Ranch d’n Achterhoek, waar de zachtaardige, fluffy dieren rondlopen. Boek een alpacawandeling of kom koffiedrinken met de lieve beestjes. Een bezoekje aan de ranch is heerlijk ontspannend. Ontmoet de schattige alpaca’s in een bosrijke omgeving vol prachtige wandelpaden. Het ligt zo dicht op de grens dat je Duitsland in de verte ziet liggen.

Wandelen met alpaca’s

Boek een wandeling met een alpaca. Dit arrangement duurt anderhalf uur. Je loopt een uurtje met de alpaca en krijgt een half uur uitleg, onder het genot van een warm drankje en een Achterhoekse lekkernij. Tijdens de uitleg krijg je allerlei weetjes te horen over alpaca’s.

Arrangement zonder wandeling

Liever alpaca’s ontmoeten zonder te wandelen? Dat kan ook. Schuif aan op het terras voor een kopje koffie en iets lekkers. De alpaca’s smullen lekker mee: je krijgt brokjes om ze te voeren. Dit arrangement duurt ongeveer een uur.

Alpaca Ranch d’n Achterhoek in Voorst leent zich ook goed voor een bedrijfsuitjevriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Adres & Locatie

Alpaca Ranch d’n Achterhoek
Grensweg 11
7083 AG Voorst

T: 0627260515 (op werkdagen na 18 uur ’s avonds telefonisch bereikbaar en in het weekend)
E: info@alpacasindeachterhoek.nl
I: https://www.alpacasindeachterhoek.nl/contact/

Dit artikel verscheen in het recreatiemagazine Kijk Uit!