Stedendriehoek

Zomers avondentertainment laat droom uitkomen

Vier weken lang organiseert Attractie- & Vakantiepark Slagharen op drie verschillende avonden zomers entertainment. Bekende Nederlandse artiesten  treden elke vrijdagmiddag op het centrale Fonteinplein op.

Nog meer entertainment wordt elke woensdag- en zaterdagavond geboden. Op deze Wild West Summer Nights is het park tot 20.00 uur geopend en wordt het Fonteinplein een groot barbecueterras. Slagharen-directeur Dave Storm: “Nooit eerder was Slagharen op zomeravonden geopend. Met dit programma gaat een oude droom eindelijk in vervulling. Elke woensdag en zaterdag wordt het Fonteinplein tot een gastronomisch paradijs omgetoverd met een groot BBQ-feest. Onze DJ zorgt voor de passende zomerse muzikale achtergrond. Gelijktijdig zijn op de zaterdagen een aantal attracties in de nabijheid van het Fonteinplein geopend, zodat de gasten zich ook actief bezig kunnen houden.” Tickets voor de Wild West Summer Nights zijn ter plaatse verkrijgbaar voor 25 euro en vanaf 12 euro voor kinderen.

De Slagharen Summer Music vrijdagmiddagen zijn begonnen op 24 juli met een optreden van Samantha Steenwijk. Op 31 juli volgt de Wolter Kroes. Op 7 juli neemt de Latin-zanger Rolf Sanchez het stokje over en de serie wordt op 18 augustus afgesloten door de Vengaboys. Daarmee is een zomerse partystemming verzekerd! Deze Slagharen Summer Music middagen zijn gratis, maar hiervoor moet vanwege het beperkte aantal plaatsen ter plaatse worden gereserveerd. Op voorhand dienen daggasten in het bezit te zijn van een geldig entreeticket.

Verdere informatie onder www.slagharen.com/summernights