Winacties

Zomerjeuk kleinste festival van Nederland

BEEKBERGEN – Op zaterdag 17 juni is het zover; dan vindt vanaf 16.00 uur bij Boerderij Beekbergen, gevestigd aan Tullekensmolenweg 22, de eerste editie plaats van het kleinste festival van Nederland: Zomerjeuk.

“Aan alles is gedacht; zo kun je de buik rond eten bij onze twee foodtrucks en is er zelfs een cocktailbar om al je doordeweekse ellende weg te spoelen! Dit kan allemaal omdat we een soort kinderdagverblijf hebben opgezet voor de kleine festivalgangers. Lekker benen breken tijdens een potje Twister of kokosnoot bowlen!” aldus de organisatie met een kwinkslag.

“Aan de muziek zal het ook niet liggen; we hebben een zeer diverse line-up van zowel bands als de knapste dj’s van het dorp. Je snapt natuurlijk wel dat wanneer je je band De Vreemde Vogels noemt, deze bovenaan de lijst komt te staan bij ons om te boeken! Succes verzekerd en dan hebben we de geweldige rest nog. Laten we ze even op een rijtje zetten: Bandera Latina, Sven Kay, Weenk, Showtime en Vincent Raver zal de potten & pannendisco compleet maken met zijn getrommel!” De entreeprijs bedraagt 5 euro, jeugd tot en met 16 jaar heeft vrije entree. “Als je van te voren een filmpje van jezelf maakt tijdens je eigen 500 meter hinkelen, kom je op de gastenlijst. Begint het al te kriebelen? Wees er snel bij, zorg voor je hinkelfilmpje of bestel je tickets via https://www.yourticketprovider.nl/events/18086-zomerjeuk. Zie ook de website www.boerderijbeekbergen.nl”

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor Zomerjeuk, kunnen uiterlijk woensdag 14 juni 15.00 uur een sms sturen (0,60 per sms). Sms: STE<spatie>jeuk naar 4004. De winnaars krijgen telefonisch bericht.