Winacties

Win vrijkaarten voor NK indooratletiek

APELDOORN – Het hoogtepunt van Februari Atletiekmaand in Omnisport is het AA Drink NK Indoor Senioren op zaterdag 11 en zondag 12 februari, tevens de laatste kwalificatiemogelijkheid voor de EK Indoor begin maart in Belgrado. Lezers van deze krant maken kans op vrijkaarten voor een van beide dagen.

Komend weekeinde al, 3 tot en met 5 februari, komen de meerkampers in actie, onder wie Anouk Vetter, Nadine Broersen en Nadine Visser. Ook de masters beginnen vrijdag 3 februari aan hun Nederlands Kampioenschap. De junioren sluiten de februari atletiekmaand in Apeldoorn af op 18 en 19 februari.

Tussendoor, in het weekend van 11 en 12 februari, is het de beurt aan de senioren. Voor atleten die hun vizier hebben gericht op de EK Indoor in Belgrado, is dit tevens de laatste mogelijkheid om aan de limiet te voldoen. Er wordt een mooie strijd verwacht op de 60 meter horden voor dames, waar meerkampsters Anouk Vetter en Nadine Visser aan de start staan. Ook van Femke Pluim en Rianna Galiart wordt spektakel verwacht bij het polsstokhoogspringen. Bij de mannen maken Rio-gangers Solomon Bockarie en Giovanni Codrington hun opwachting op de 60 meter. Erik Cadée, Patrick Cronie en Wout Zijlstra zijn drie toppers die bij het kogelstoten in actie komen. Verspringen belooft moois met Ignisious Gaisah en waarmee verrast Thijmen Kupers op zijn 800 meter? Zaterdag 11 februari is ook het moment waarop het AA Drink Talententeam voor 2017 bekend gemaakt wordt. In tegenstelling tot eerdere jaren vindt de ‘Atleten van het Jaar Verkiezing’ eveneens plaats op de zaterdag van de AA Drink NK Indoor Senioren. Voor meer informatie, zie de website www.atletiek.nl

Actie
Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor een van beide dagen, kunnen uiterlijk maandag 6 februari 15.00 uur een mail sturen naar redactie@stedendriehoek.net o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en voorkeursdag (zaterdag of zondag). De winnaars krijgen ook per mail bericht.