Winacties

Ontsnap in 60 minuten!

APELDOORN – Voor fans van escaperooms en fans van bordspellen is er nu het ultieme spel: Huisarrest. Dit is een escaperoom experience, maar dan op de locatie waar jij dat wilt! Je hebt alleen een internetverbinding nodig. En het allerleukste aan dit spel is dat je het volledig kunt laten personaliseren, zodat jij (of degene die het cadeau krijgt) een echt eigen avontuur beleeft.
Lijkt het je leuk dit spel te winnen (gepersonaliseerde versie)? Stuur dan uiterlijk 18 maart een mail naar redactie@stedendriehoek.nl onder vermelding van winactie Huisarrest.

Muriël Klaassen en Nadia Smink komen beide uit Apeldoorn. De creativiteit die zij beiden hebben zorgde ervoor dat Huisarrest werd opgericht. “Wij zijn dol op escaperooms en op bordspellen. Natuurlijk is het leuk om een van beide te spelen, maar een combinatie ervan is natuurlijk pas echt leuk! Zo kwamen wij op het idee op zelf een spel te gaan ontwikkelen”, vertelt Nadia.

De eerste versie heet Verlos kunde. De eerste versie inderdaad, want de dames zijn zeker van plan meer versies van het spel te ontwikkelen. Muriël: “Als iemand het spel bestelt kan dit een standaard variant zijn of een volledig gepersonaliseerde. Dit maakt het extra leuk om cadeau te geven. Je krijgt een fysiek spel thuisgestuurd en daarnaast toegang tot de online gameomgeving. Het spel is echt een combinatie van offline en online, waardoor het extra spannend wordt. Het spel bestaat uit drie ronden en het is de bedoeling dat je binnen 60 minuten weet te ontsnappen.”

Dat het niet makkelijk is om een goed spel te ontwikkelen hebben Nadia en Muriël ondervonden. Maar met beide een zeer creatieve geest, een onuitputtelijke motivatie om iets goeds neer te zetten en mensen om hen heen die op allerlei gebieden hebben geholpen – waaronder veel testpanels – is afgelopen weekend Huisarrest live gegaan en zijn de eerste spellen Verlos kunde inmiddels gespeeld.
Wil je meer informatie of jezelf of iemand anders blij maken met een 60 minuten avontuur, eventueel gepersonaliseerd, neem dan een kijkje op de website www.huisarrest.com

Door uiterlijk 18 maart een mail te sturen naar redactie@stedendriehoek.nl maak je kans om een spel te winnen.