Stedendriehoek

Vertrouwd gezicht met een luisterend oor

STEDENDRIEHOEK – Wanneer het niet langer lukt om zelfstandig thuis te blijven wonen, start de zoektocht om een nieuwe, vertrouwde woonplek te vinden. Ongetwijfeld komen er veel vragen. Hoe kunt u uit de talloze mogelijkheden die er bestaan nu de juiste beslissing nemen?

Juist om die reden werkt er voor iedere Domus Magnus-locatie een relatiemanager. Een vertrouwd gezicht dat alle tijd neemt om u te voorzien van de juiste informatie. Van het laten proeven van de sfeer op een locatie tijdens een rondleiding tot het beantwoorden van zorginhoudelijke en financiële vragen. Voor de vijf prachtige Domus Magnus-locaties in het oosten van het land, is Inemarie Hudepohl dit luisterende oor.

Inemarie: “Het is fijn om te merken dat ik een helpende hand kan bieden aan ouderen en hun dierbaren, die de lastige puzzel aan het leggen zijn rondom het vinden van veelal de laatste woonplek. Ik vind het oprecht bijzonder dat zij mij hun persoonlijke verhaal, strubbelingen, onzekerheden en vragen durven toevertrouwen. Want ik realiseer mij iedere dag weer dat het één van de belangrijkste beslissingen in hun leven is. Ondanks het bewustzijn van deze kwetsbaarheid, probeer ik met een optimistische blik voor hen een juiste, nieuwe woonplek te vinden bij Domus Magnus.”

Zij vervolgt: “Met mijn uitgebreide ervaring in het zorglandschap, durf ik te stellen dat het wonen bij Domus Magnus uniek genoemd kan worden. Alles is tot in de puntjes verzorgd en als het toch aan iets ontbreekt, wordt met man en macht geprobeerd om iets voor elkaar te krijgen. Neem bijvoorbeeld de meest recent geopende locatie, Villa Molenenk in Deventer. De locatie ziet er uit om door een ringetje te halen en er wordt door het personeel goed geluisterd naar wat de bewoners prettig vinden. Zo staat er deze maand een rolstoelauto voor de deur waarmee een van de bewoners bijvoorbeeld een bezoek aan haar broer in Friesland gaat brengen. Want zeg nu zelf, voor onze bewoners is het toch ook leuk om een keer op visite te gaan in plaats van alleen maar zelf bezoek te ontvangen?”

“Dat verrassende schepje bovenop hetgeen er verwacht wordt, maakt in mijn ogen het wonen en werken bij Domus Magnus extra prettig. Mocht u zoeken naar een woning met zorg en nieuwsgierig zijn geworden naar Domus Magnus als organisatie en Villa Molenenk in het bijzonder? Dan nodig ik u van harte uit om contact op te nemen, zodat ik u een keer mag rondleiden en u de sfeer zelf kunt proeven.”