Stedendriehoek

Veiligheidskeuring naanhangers en caravans

DEVENTER – Op zaterdag 13 mei vindt een veiligheidskeuring voor aanhangers en caravans plaats aan de Roland Holstlaan te Deventer. In samenwerking met de gemeente Deventer, Veilig Verkeer Nederland afdeling Deventer en caravancentrum Berkenbosch kunnen aanhangers, paardentrailers en caravans gekeurd worden, zodat men tijdens de vakantieperiode veilig de weg op kan.

“Iedereen die gebruik wil maken van deze aanbieding, kan zijn voertuig laten wegen en keuren op de volgende punten: elektra, vocht, gas, banden, remmen, documenten en verdere technische onvolkomenheden”, vertelt Jan Elzink van Veilig Verkeer Nederland. “Het is belangrijk dat iedereen op een veilige manier deel kan nemen aan het verkeer. Na de keuring krijgt u de nieuwe editie van het boekje ‘met de caravan, veilig op de weg’ verstrekt.”

De eigen bijdrage voor de keuring bedraagt €10,- per persoon. Opgave is verplicht. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Jan Elzink, telefoon 06-19252338 of mail naar vvn.deventer@ziggo.nl