Stedendriehoek

Veilig shoppen in het landelijkste warenhuis van Nederland

In de kern van Gorssel bevindt zich een diversiteit aan leuke en gezellige winkels. Hier vindt u ook één van de meest opvallende en landelijk bekende winkels: The Cosy Country Store. Het heet dan ook niet voor niets ‘Het landelijkste warenhuis van Nederland’. Als liefhebber van het buitenleven en van de Ierse-Engelse stijl kunt u in The Cosy Country Store uw hart volop ophalen.

In de winkel vindt u een uitgebreide collectie waxcoats, boots, kleding voor dames en heren, Bunzlau servies en een bijzonder aanbod van meubels in fraaie bloemstoffen, prachtig leer en stoere tweed of ribstoffen. U winkelt er te midden van gerenommeerde merken als Barbour, Dubarry, Walker & Hawks, Jack Murphy, Magee, Ugg, Blundstone, Aigle en vele andere. Het meeste is direct en in nagenoeg alle maten uit voorraad leverbaar, dus u gaat nooit met lege handen naar huis. Uiteraard worden uw nieuwe meubelen thuisbezorgd.

Na een fikse verbouwing vorig jaar is er nu een doorloop naar de naastgelegen kapperszaak Frendz. “Ik heb besloten om de zaak tijdens coronatijd open te houden”, vertelt Gerrit Boesveld. “In het dorp is het natuurlijk ook minder druk dan een stad en dan is het makkelijker om rekening met elkaar te houden, ook met de anderhalve meter afstand.” The Cosy Country Store is een landelijke winkel, maar met een moderne insteek. “Een groot assortiment kleding, meubels en accessoires zorgt ervoor dat iedereen hier kan slagen, zowel jong als oud. “Vooral dat laatste merken we. Onze doelgroep is veel breder geworden.”

Voor de rubriek Me Time Metamorfose is Nieuwsblad Stedendriehoek overigens op zoek naar modellen. Deze rubriek betreft een samenwerking tussen Frendz for your hair, The Cosy Country Store en Nieuwsblad Stedendriehoek. Elke twee weken wordt een model volledig in de watten gelegd. Medewerkers van Frendz for your hair knippen, kleuren en stylen de uitgenodigde dame of heer, waarna bij de buren in de Hoofdstraat in Gorssel de metamorfose compleet wordt gemaakt met een nieuwe outfit van The Cosy Country Store.

Wie wel wat voelt voor zo’n metamorfose voor zichzelf, of iemand kent die wel zo’n verwendag verdient, mag een e-mail met motivatie en foto sturen naar: frendz.lucy@gmail.com. Wie weet sta jij, of de door jou aangemelde persoon, dan binnenkort met de metamorfose in Nieuwsblad Stedendriehoek.

The Cosy Country Store is gevestigd aan Hoofdstraat 47e. Voor meer informatie, telefoon 0575-491349, e-mail info@cosycountrystore.nl en website www.cosycountrystore.nl