Stedendriehoek

Steentje voor steentje

Laatst had ik het genoegen de nieuwe tentoonstelling Travelling Bricks in het CODA Museum te bezoeken. Meer dan een miljoen LEGO® stenen, kunstig opgebouwd tot een indrukwekkende verzameling van vervoermiddelen. Van de klassieke paard-en-wagen tot aan futuristische spaceshuttles. Ik stond vol bewondering te kijken naar alle creaties en ik kon niet anders dan parallellen trekken met ons werk bij Apeldoorn Partners.

Zoals de LEGO®-stenen samen een groter geheel vormen, bouwen wij dagelijks aan het merk Apeldoorn. Elke steen staat symbool voor een uniek aspect van onze stad – de groene en royale hoofdstad van de Veluwe. We zetten bijvoorbeeld in op duurzaamheid, natuur, cultuur, evenementen en het koninklijke verleden om een solide en aantrekkelijke stad te creëren voor inwoners, bezoekers, talent en congressen. Net zoals de LEGO®-kunstenaars hun modellen zorgvuldig samenstellen, werken wij samen met de gemeente Apeldoorn, Centrummanagement, ondernemers, onderwijs, culturele en maatschappelijke partners en evenementenorganisatoren om Apeldoorn te laten groeien en bloeien. Ons doel is de economie versterken, zodat we samen een stad creëren waar mensen graag willen wonen, werken en recreëren.

Kortom; net zoals LEGO® ons de mogelijkheden van bouwen en creëren laat zien, zo bouwen wij aan een stad met een duurzame toekomst. Een stad waar mensen zich thuis voelen, met ruimte voor ontplooiing, innovatie en een groen hart. Neem vooral eens een kijkje bij deze indrukwekkende tentoonstelling in CODA Museum, laat je inspireren door de Travelling Bricks en zie hoe wij samen kunnen bouwen aan een nog mooier Apeldoorn.

Claudi Groot Koerkamp

Directeur-bestuurder

Apeldoorn Partners