Sport

Tweede verlies voor Albatross op een rij

UGCHELEN – Albatross speelde zondagmiddag 14 april een thuiswedstrijd tegen sv Lochem. Albatross wist dat het een moeilijke wedstrijd ging worden, maar wist ook dat zij niet kansloos was. Toen de arbiter om 14.00 uur aftrapte was al gelijk duidelijk dat sv Lochem al snel een doelpunt wilde maken. Dit lukte dan ook in de 5e minuut, tijdens een vrije bal voor Lochem. Deze bal werd voorgegeven en werd goed binnen gekopt, waardoor de stand al snel op 0-1 stond.

Albatross probeerde meer druk te leggen op Lochem, door steeds sneller de bal naar voren te schieten. Dit resulteerde in meerdere gevaarlijke kansen, maar de bal wilde het doel niet in. De eerste helft eindigde met 0-1.

De tweede helft leek Albatross sterker te beginnen. Albatross kreeg een paar gevaarlijke kansen, echter wisten ze wederom de bal niet in het net te krijgen. Na een aanval van Albatross, kreeg Lochem een counter. Een verdediger van Albatross haalde de speler van Lochem onderuit en kreeg hier door een vrije bal tegen en een gele kaart. De vrije bal ging rechtstreeks op het doel af en belandde in het net: 0-2 voor Lochem.

Met nog 20 minuten te spelen was het nog niet gedaan met Albatross. Ondanks de 0-2 achterstand, wist Albatross toch druk te zetten en meerdere kansen te creëren. Echter werden deze niet benut.

In de 93e minuut floot de scheidsrechter af en verloor Albatross hun tweede wedstrijd op rij.