Sport

‘Tot hole 7 ging het goed’

Van links naar rechts: Wim Strunk, Robert Krone, Jerry Heezen en Alfred Hop.

LIEREN – De Stedendriehoek Businesscompetitie is ondertussen in volle gang en binnen de twintig poules worden de contouren zichtbaar als opmaat naar de halve finale op 4 oktober. De partij tussen Unica en Thomassen Transport ging lang gelijk op, maar uiteindelijk ging de winst naar Unica. 

Jerry Heezen, directeur van Thomassen Transport, doet ieder jaar mee met de Stedendriehoek Businesscompetitie en zijn vaste golfpartner is Robert Assink van Krone Trailer. “Robert levert ons de opleggers waarmee wij ons transport verzorgen. Wij vervoeren voornamelijk papier en bouwmaterialen”, licht Jerry toe. Thomassen Transport is een echt familiebedrijf dat ondertussen al ruim 75 jaar bestaat. “Nuchter, betrokken en met korte lijnen zijn wij de logistieke regisseur.”

Wim Strunk en Alfred Hop van Unica speelden hun eerste partij ooit en zijn enthousiast. “Dit was een leuke ervaring en dat komt door het gezelschap. Sportief telt natuurlijk mee en is de grootste bijzaak”, volgens Wim, die binnen Unica vestigingsdirecteur Arnhem is. “Wij zijn trendsetter in duurzame innovaties en als allround technisch dienstverlener lossen wij alle technologische vraagstukken in de gebouwde omgeving op”, vult Alfred, directeur building automation, aan. Samen trekken zij op bij grote projecten en de Stedendriehoek Businesscompetitie is een mooi intermezzo.

Op de vraag wat zijn mooiste ervaring is over de jaren, moet Jerry lachen. “We halen altijd de halve finale omdat er ieder jaar wel iemand afvalt. Vandaag ging het eigenlijk best goed tot hole 7. Daarna verloren we de concentratie en dat komt omdat voor ons de gezelligheid voorop staat. Dit laatste is ook de reden dat het na een partij vaak later wordt dan we hadden gepland.”