Sport

Strepen van drives

LIEREN – De Stedendriehoek Businesscompetitie, de sportieve ontmoetingen tussen bedrijfsleden van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh, is in volle gang en tot oktober worden de poulewedstrijden gespeeld, op weg naar de halve finales. Regelmatig verschijnen er verslagen van de verrichtingen in Nieuwsblad Stedendriehoek.

Wim Strunk en Alfred Hop staan namens Unica al op de eerste afslagplaats te wachten en controleren voor de zekerheid of de afspraak met Novuss is bevestigd. Op dat moment stopt er een auto, waaruit Jeroen Zonnenberg springt, die zich even later met golfuitrusting meldt, tegelijk met zijn speelpartner Mathias Meijer.

Wim en Alfred zijn werkzaam bij Unica, beiden op een ander gebied. Alfred als directeur Building Automation. “Merkonafhankelijk voeren wij complete regeltechnische projecten en systeemintegraties in eigen beheer uit voor de juiste dosering van warmte, koeling en luchtvochtigheid. Hiermee genereren we tegelijk informatie over de bezettingsgraad en prestaties van gebouwen”, licht Alfred toe. “Dit laatste speelt een grote rol bij de nieuwe wet- en regelgeving, waarbij bedrijven de verplichting hebben hun energiemaatregelen vast te leggen.” Wim Strunk knikt, als directeur Unica Services Arnhem en Zwolle, instemmend en dirigeert iedereen naar de afslagplaats. “Jongens, de starttijd verloopt, anders kunnen we meteen op het terras gaan zitten.”

Het team van Novuss, hoofdsponsor van de driving range van De Scherpenbergh, bestaat uit twee bedrijven. Jeroen timmert met Novuss aan de weg met telecom en ICT. “Wij zorgen voor het hart van jouw onderneming. Daarmee helpen wij op het gebied van connectiviteit. Van de internetlijn tot aan de (cloud) werkplek en (mobiele) telefonie, zodat jij je volledig kunt richten op jouw succes.” Mathijs en Jeroen kennen elkaar via de SJOA, Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem. Meijer Projecten is gespecialiseerd in glaswandoplossingen voor kantoren, voor transparante werkplekken.

Vanuit de auto meteen naar de afslagplaats deert Jeroen niet. Hij mag als eerste afslaan en slaat meteen ‘een streep’ van een drive, net als Alfred overigens, waarna Wim en Mathias ook mooie afslagen laten zien. Het is duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd zijn en dit blijkt ook na afloop. Met netto scores van 33 slagen, 3 onder het baangemiddelde, worden de punten gedeeld en eindigen de heren alsnog op het terras om met de nodige humor de partij te evalueren.

Foto:

Van links naar rechts: Alfred Hop, Wim Strunk, Matthias Meijer en Jeroen Zonnenberg.