Sport

Oranje International reikt prijzen uit op finale Jaarwisselingtoernooi

DEVENTER – De finales van het traditionele Jaarwisselingtoernooi voetbal worden op zaterdag 7 januari vanaf 18.30 uur gespeeld in Sport- & Belevingscentrum De Scheg. Deze finales staan in het teken van het WEURO 2017 toernooi waarvan Deventer dit jaar een speelstad is. Oranje International Danique Kerkdijk (zie foto) reikt de prijzen uit tijdens het toernooi.

De voorrondes van het jaarlijkse voetbaltoernooi vonden plaats op 28 & 30 december 2016 en 3 januari 2017 en werden gespeeld in diverse sporthallen in Deventer. Komende zaterdag staat in het teken van de finalewedstrijden die worden gespeeld in de grote sporthal van Sport- & Belevingscentrum De Scheg. De teams strijden om de Piet Peet Bokaal & de WEURO 2017 Trofee.

De finalewedstrijden beginnen om 18.30 uur en zijn gratis toegankelijk voor publiek. Het wedstrijdschema is te vinden op www.sportbedrijfdeventer.nl/jwt. De finale staat onder leiding van scheidsrechters van de Deventer Scheidsrechters Vereniging. De vrouwenteams die meespelen zijn SV Colmschate ’33 tegen FC RDC/Sportclub Deventer (MO13), SV Colmschate ’33 2 tegen SV Colmschate ’33 1 (MO15), SV Colmschate ’33 tegen Sportclub Deventer (MO17) en SV Helios tegen SV Colmschate ’33 (Vrouwen).

Dit jaar staat het Jaarwisselingtoernooi in het teken van het Women’s EURO 2017 dat onder andere in Deventer wordt gespeeld. Oranje International Danique Kerkdijk reikt a.s. zaterdag 7 januari de prijzen uit tijdens het toernooi. De prijsuitreiking van de jeugdteams zal direct na afloop worden gedaan tussen de wedstrijden door. De prijsuitreiking voor de mannen en de vrouwen vindt na het toernooi plaats in de Lava Lounge.

Meer informatie op: www.sportbedrijfdeventer.nl/jwt .