Sport

Liefhebbers gezocht voor tenniscompetitie in hal

Tennisvereniging T.V. Epe zoekt tennisliefhebbers die deel willen nemen aan de FTO tenniscompetitie, seizoen 2020-2021. Deelnemers aan de competitie hoeven niet lid te zijn van T.V. Epe. Een lidmaatschap bij een andere vereniging is ook toegestaan. Teams mogen ook bestaan uit leden van verschillende verenigingen (Vaassen, Heerde, Wapenveld, Wezep, ’t Harde, Welsum, et cetera).

FTO staat voor Federatie Tennishallen Oost Nederland. Hier zijn inmiddels achttien hallen bij aangesloten. FTO Tennis organiseert jaarlijks tenniscompetities in tennishallen in het oosten van Nederland. De competitie loopt van 5 september tot en met 27 maart 2021.

T.V. Epe kan alleen deelnemen aan de competitie als de vereniging minimaal vijf teams aanlevert. Dat kunnen leden van TV Epe zijn, maar ook van leden van omliggende verenigingen. Ook mag je team bestaan uit spelers van verschillende verenigingen.

Damescompetitie 

De damescompetitie op vrijdag start in oktober. Een poule bestaat uit vijf teams, die twee keer tegen elkaar spelen, in totaal dus acht wedstrijden. In principe speelt men eenmaal per twee à drie weken (uitgezonderd de schoolvakanties). De aanvangstijd van de wedstrijden is op vrijdag om 09.00 uur of 11.00 uur.

Herencompetitie en gemengde competitie op zaterdag

Medio september start de herencompetitie, een week later gevolgd door de gemengde competitie. Een poule bestaat uit zeven teams, die twee keer tegen elkaar spelen, in totaal dus twaalf wedstrijden. In principe speelt men eenmaal per twee weken. Een herenteam moet uit minimaal vier heren bestaan en een gemengd team uit minimaal twee heren en twee dames. De speeltijd is op zaterdag van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Damescompetitie 

De damescompetitie op zaterdag start begin oktober. Een poule bestaat uit vijf teams, die twee keer tegen elkaar spelen, in totaal dus acht wedstrijden. In principe speelt men eenmaal per twee à drie weken. De speeltijd is op zaterdag van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Jeugd

Voor de jeugd is er in de winter op zondag een leuke indoor FTO Tennis competitie. Er wordt gespeeld in de kleuren oranje, groen en geel in teams van twee of drie spelers (meer mag natuurlijk ook als je wilt rouleren). De competitie is voor jongens en meisjes. Je kunt ook in een mixteam spelen. “Ben je geïnteresseerd om aan deze competitie mee te gaan doen of ken je mensen van andere verenigingen, maak die dan enthousiast!” Voor meer informatie en voor aanmelden, kijk op: https://ftotennis.nl/  of neem contact op met Jan Schot, 06 – 302 46 363, seniorzaken@tvepe.nl