Sport

Kom sporten bij SV CCW’16

SV CCW’16 is een jonge, dynamische fusievereniging, voortgekomen uit SV Wilp en SV Cupa. Deze fusie is op 16 juni 2016 officieel beklonken. De vereniging telt ongeveer 600 leden, van actief tot rustend lid, van jong tot oud. De balsporten voetbal en volleybal worden door jong en oud beoefend. “Daarnaast doen we ook aan gymnastiek, turnen en dans. Sinds enkele jaren heeft SV CCW’16 tevens een officiële dartstak, die ook in competitieverband actief is. In de zomer van 2019 is er ook een beachafdeling aan toegevoegd met beachvolleybal en beachtennis”, licht Guus Kroes toe.

­­­CCW kenmerkt zich als een gezellige, laagdrempelige vereniging die ook sociaal erg betrokken is. Zo is er gedurende het jaar genoeg te beleven in en rondom het complex. “Te denken valt aan verschillende ­feestavonden, dartstoernooien, klaverjastoernooien en de befaamde kerstbingo. Maar ook voor de jeugd is er voldoende te doen, zoals een jeugdkamp, eieren zoeken/gooien, Koningsspelen en een sinterklaasfeest. Dit is zomaar een greep uit de vele activiteiten die de vereniging rijk is. Wij profileren ons als een open vereniging, waarbij voor een ieder iets te doen en beleven is.”

Al deze activiteiten kunnen alleen plaatsvinden met de hulp van vrijwilligers, zegt Kroes. “Dit is dan ook een erg belangrijke pijler binnen de vereniging. Immers, zonder vrijwilligers geen omnivereniging. SV CCW’16 is dan ook trots op het feit dat er binnen haar vereniging enorm veel vrijwilligers actief zijn op vele fronten. Iets waar wij dan ook erg zuinig op zijn.”

SV CCW’16 wordt tevens gedragen door de vele sponsoren die verbonden zijn aan de vereniging. “Sponsoren vormen een belangrijke levensader voor onze vereniging. Onze sponsoren zijn erg betrokken; velen hiervan zijn zelfs actief/passief lid en maken onderdeel uit van één van de teams. Wil jij niet verzanden in de massa bij andere verenigingen en heb je mogelijk interesse om lid te worden? Neem dan eens een kijkje op de website www.svccw.nl of neem contact met ons op via e-mail hoofdbestuur@svccw.nl. Kortom, SV CCW’16 is een actieve, gezonde, maar vooral laagdrempelige en gezellige sportvereniging waar iedereen meer dan welkom is!”

Dit artikel verscheen in de bijlage Gewoon Voorst.