Sport

Gratis kennismaken met keepersschool

Sinds 2018 geeft MB Sportbeleving jeugdkeepers uit de regio Apeldoorn en Voorst wekelijks op kwalitatief hoog niveau training. Dit doet zij iedere vrijdagmiddag en -avond op het complex van Sportclub Teuge. De hoofdtrainer is Eric Huigen. Hij is bekend als selectie-keeperstrainer bij onder andere csv Apeldoorn 1.

Plezier, positiviteit en enthousiasme staan bij de keepersschool voorop. Jeugdkeepers van alle niveaus zijn welkom. “Door goed te kijken naar een optimale verdeling creëren wij voor iedereen een passende uitdaging”, vertelt Marco Buitenhuis. “Onze trainingen bieden we individueel, in duo’s of in kleine groepjes van maximaal vijf personen aan. Dit zorgt ervoor dat we iedere deelnemer maximaal uitdagen om zich op zijn of haar niveau door te ontwikkelen.”

Eerdere deelnemers

Jeugdkeepers van csv Apeldoorn, WSV, Victoria Boys, Sportclub Teuge, Groen Wit, sv Voorwaarts en BVO De Graafschap hebben de afgelopen jaren deelgenomen aan een of meerdere edities. Marco glimlacht: “Het grootste compliment dat de huidige jeugdkeepers aan onze keepersschool geven is dat ze ons trouw blijven.” Wil je als jeugdkeeper ook gratis kennismaken met de keepersschool? Bel
dan 06-23234435 of mail naar info@mbsportbeleving.nl. “We plannen dan een of meerdere trainingen gratis voor je in. Daarbij houden wij ons aan de geldende RIVM-regels.”