Sport

Beachvolleybaltoernooi beleeft jubileumeditie

BUSSLOO – Op zondag 11 juni houdt Primavo het 25e Intersport Jonker Primavo Beachvolleybaltoernooi op het mooie strand de Paal van Bussloo. Het belooft weer een prachtige evenement te worden.

“Dit jubileumjaar zullen wij voor de deelnemers voor vele extra verrassingen zorgen”, vertelt Bé Schuitema. “Uiteraard hopen wij dat nog meer teams dan de afgelopen 25 jaar zullen inschrijven om samen dit jubileum tot een groot feest te maken. De 24e editie was een groot succes met een deelname van 117 teams die op een hoog niveau hebben gespeeld. Bovendien waren de weersomstandigheden zeer aangenaam en het was erg gezellig.”
De organiserende commissie van Primavo heeft overigens unaniem besloten na deze jubileumeditie te stoppen met het verzorgen van dit prachtige toernooi in de stedendriehoek. Schuitema: “Primavo heeft het beachtoernooi voor vele teams in de afgelopen 25 jaar in de regio stedendriehoek en ver daarbuiten met veel plezier en enthousiasme georganiseerd. Wij kijken met grote trots terug op deze afgelopen 25 jaar en hopen samen met veel teams onder het genot van een hapje en een drankje dit evenement af te sluiten.”
Binnen de vereniging is na inventarisatie komen vast te staan dat er onvoldoende leden zijn die dit succesvolle toernooi willen voortzetten. “Wellicht zijn er in de toekomst andere gegadigden die dit prachtige evenement op het ideale strand van Bussloo willen gaan organiseren. Zij kunnen dan contact met mij opnemen via telefoon 06-24631495 of 055-3664845”, aldus Schuitema.
“Beachvolleybal mag nog steeds rekenen op een groeiende belangstelling. Beleef dus de 25e editie van het Intersport Jonker Primavo Beachvolleybal op 11 juni met ons met mee en schrijf je snel in via onze website beach.primavo.nl” Voor meer informatie, telefoon 06-20106456 (b.g.g. 055-5787584 0f 055-3664845).