Sport

Baanselectie in het nieuw

DEVENTER/VAASSEN – De SeSa Groep is de officiële hoofdsponsor van de Baanselectie Deventer. Vorige week is op het kantoor in Vaassen het startschot hiervoor gegeven. Daar vond de eerste kennismaking plaats tussen directeur Armand van Becheyke en de elf rijders van de Baanselectie Deventer. De rijders mochten uit zijn handen het kledingpakket in ontvangst nemen. De overeenkomst geldt in elk geval voor de komende drie jaar.

 

De Baanselectie van Deventer telt elf talentvolle rijders in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar (B- en C-junioren) met twee trainers. Op de foto, bovenste rij van links naar rechts: Robbert Boekema (trainer), Govert van der Weijden, Jack Boekema, Julian de Boer, Bodhi Smeele, Jonas Bakker, Joris Mulder en Renkse Winters (trainer). Onderste rij, van links naar rechts: Noëmi de Boer, Maud Blokhorst, Armand van Bercheyke (directeur SeSa Groep), Tes Leferink, Fleur Smits en Jasmijn ter Haar.

In oktober gaan zij weer van start op de schaats op de ijsbaan in De Scheg. Op dit moment traint de selectie hard voor een mooi seizoen door te wielrennen, skeeleren, loop- en krachttraining.