Stedendriehoek

SOOS reünie: Vijf bands spelen veel classics uit de jaren ‘60 en ‘70

APELDOORN – Maar liefst vijf bands gaan op zaterdag 4 november in ’t Vierhuis Groot Schuylenburg een avond verzorgen met muziek uit de jaren ‘60 en ‘70 met af en toe een uitstapje naar de jaren ‘80. De organisatie heeft Groove on the Roof en More life weten te strikken. Twee megabands uit een ver verleden met allebei blazerssecties die uitstekend uit de voeten kunnen op het grote podium in ‘t Vierhuis.

Ook op het tweede podium in de grote zaal staan twee zeer verschillende bands. The Kick some Kinks band bestaat uit vijf jonge honden, en speelt muziek van een van de meest ondergewaardeerde bands uit de jaren ‘60 en ‘70; the Kinks. De tweede band op het zijpodium is PartyMatic, soul en funk van de bovenste plank met hun eigen Supremes; drie soulzangeressen. In de  bar staat de Hofnar Bluesband geprogrammeerd, drie doorgewinterde bluesgitaristen die een akoestische set ten gehore brengen.

De Schalkhaarse band More Life – ontstaan in de jaren ‘60 – en in die tijd een veelgevraagde band in het uitgaanscircuit, speelt covers van onder meer CCR, The Rolling Stones, The Cats, Fleetwood Mac en Van Morrison. Tijdens optredens maakt de band gebruik van een driekoppige blazerssectie. Een optreden van More Life staat garant voor swingende muziek en is een feest van herkenning voor iedereen die de muziekjaren ’60 en ’70 een warm hart toedraagt. Verdere informatie en kaartverkoop via www.soosreunie.nl.