Stedendriehoek

Schaatsen uit het vet

ZUTPHEN – Topschaatser en gouden medaillewinnaar Stefan Groothuis geeft zaterdag 16 december officieel het startschot voor Leas IJsfestijn. Dit belooft een onvergetelijk schaatsevenement te worden.

Tijdens Leas IJsfestijn is het winkelcentrum Leesten omgedoopt in winterse sferen. Op het speelveld aan de Rudolf Steinerlaan kan dertien dagen lang ijspret beleefd worden op een overdekte ijsbaan. Zijn de kinderen het schaatsen beu dan kunnen zij zich vermaken op een springkussen terwijl de ouders in de weekenden rondsnuffelen op de gezellige kerstmarkt. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje van de foodtrucks die er staan. Een entreekaartje kost €4-. Bij Jumbo Bouma Leesten en Plaza Leesten kan men sparen voor een leuke korting op de kaartjes. Voor een bedrag van €2- per dagdeel zijn eventueel schaatsen te huur voor wie die niet heeft. Maar let op: is de benodigde maat schaatsen weg dan heeft men pech.

De schaatsbaan is geopend van zaterdag 16 tot en met donderdag 28 december (eerste kerstdag gesloten). Kijk voor de openingstijden en meer informatie op www.vriendenvanleadasberg.nl