Stedendriehoek

RRReis mee

Vanaf maandag 15 maart rijden alle bussen van buurtRRReis weer. De bussen zijn dankzij enkele technische aanpassingen coronaproof ingericht.

De buurtRRReis bussen gaan na een coronapauze van bijna een jaar de weg weer op. Alle buurtbuslijnen in de nieuwe regio IJssel-Vecht (waar voorheen de bussen van Syntus Overijssel en Syntus Gelderland reden) hebben een nieuwe frisse RRReis uitstraling en zijn voorzien van het nieuwe buurtRRReis logo.

Meerdere buurtbuslijnen starten de dienstregeling vanaf maandag 8 maart weer op. Het gaat om de volgende lijnen:
501 Ermelo – Speuld – Garderen, 502 Vorchten – Heerde – Wezep, 503 Eerbeek – Brummen, 504 Eerbeek – Tonden – Oeken – Zutphen, 505 Wekerom – Veenendaal – Overberg, 510 Loenen – Apeldoorn, 513 Harderwijk – Ermelo, 514 ’t Harde – Elburg – Wezep, 590 Deventer – Nieuw-Heeten, 597 Hardenberg – Beerzerveld, 598 Bruinehaar – Bruchterveld – Hardenberg en 599 Hardenberg – De Krim.

Alle ritten van buurtRRReis zijn vanaf 15 maart verwerkt in de reisplanner. Plan je reis voor vertrek voor de juiste vertrektijden en een actueel reisadvies. Bij buurtRRReis reis je met je OV-chipkaart, maar het is ook mogelijk om met de pinpas een kaartje bij de chauffeur te kopen. Kijk op RRReis.nl/kaartjes voor meer informatie over de kaartjes die bij buurtRRReis geldig en te koop zijn.

Noodzakelijk reizen
De overheid heeft op 12 december iedereen opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Dit is tijdens de laatste persconferentie herhaald. Dit betekent dat deze oproep ook geldt voor het OV: reis alleen als het noodzakelijk is. Ook is het dragen van een mondkapje in de bus, bij de bushalte en op het station verplicht. De grote bussen van RRReis blijven de komende periode rijden volgens de vakantiedienstregeling. Kijk op RRReis.nl voor meer informatie.