Stedendriehoek

Regen is geen spelbreker tijdens Stedendriehoek Businesscompetitie

LIEREN – Vanaf 1999 strijden jaarlijks ongeveer 150 bedrijven op Golf- en Businessclub De Scherpenbergh voor de cup met de grote oren van de Uitgeverij de Stedendriehoek Businesscompetitie. Ieder bedrijf speelt in een team met twee golfers eerst poulewedstrijden en aansluitend de finales.

Telecom specialist Mark Blomme en zelfstandig financieel planner Sjaak van Es bij E.N.E. Consultancy vertegenwoordigen Zakelijk Golf Nederland voor het derde jaar op rij en niet zonder succes. “We hebben ieder jaar de halve finale gehaald, maar spelen mee voor het plezier en de humor”, grappen Mark en Sjaak.

Tegenstander is Rolycom, specialist in het aanleggen van netwerken en complete ICT inrichtingen in nieuwbouwpanden, vertegenwoordigd door eigenaar Roberto Gerrits. Vaste speelpartner van Roberto is dit jaar Kamil Arslaner van Prinses Bruidsmode, gevestigd in Apeldoorn maar met een landelijke reputatie wanneer het om maatwerk gaat.

Ondanks de regen zit de sfeer er goed in terwijl de heren naar de eerste afslagplaats lopen. Na de wedstrijd en het afdrogen, blijken Roberto en Kamil in goede vorm te zijn geweest, want met een totaal van twee slagen onder par weten zij de punten voor de poulestand te bemachtigen.

Leiders in de poules: BAM Techniek, Rabobank, Aannemingsbedrijf Draisma, Veerkracht, Q-Golf, Univé Verzekeringen, Timing, Twinpack, Boon Accountants, We Have A Plan, Midden Nederland Makelaars, Drukkerij Manuel, Saltos, Transportbedrijf Thomassen, Solarstell, Luke Recruitment