Stedendriehoek

Prijzen voor winnaars Voorjaarspuzzel

APELDOORN – Bij RTV Stegeman en Dirk Blok Rijwielspecialist werden vorige week de topprijzen van de Voorjaarspuzzel van Nieuwsblad Stedendriehoek uitgereikt. De redactie kreeg wederom talloze inzendingen te verwerken, zowel per briefkaart als digitaal. Velen zijn inmiddels ook al blij gemaakt met de andere, ook niet te versmaden prijzen.

De gelukkige winnaar bij RTV Stegeman was Kees van den Brink uit Apeldoorn, die in de winkel aan de Schuttersweg 88 een schitterende Sonosbox kreeg overhandigd door winkelmedewerker Jord. De dolblije senior werd vergezeld door zijn achtjarige kleinzoon Mathi. “Ik doe al vele jaren mee aan de puzzel, zowel in het voorjaar als in december. Nooit won ik iets, tot nu dus!” Kees moest even wennen aan de moderne techniek, dat wel. “Ik heb thuis nog een ouderwetse platenspeler, maar begreep van Jord dat ik mijn geluidsinstallatie met deze Sonosbox kan uitbreiden. Ja, ik ben hier erg blij mee!”

Dirk Blok Rijwielspecialist, gevestigd aan Hoofdstraat 38 in Apeldoorn, had voor de puzzel een kinderfiets beschikbaar gesteld. Die werd vorige week opgehaald door de dolgelukkige, elfjarige Bibi Komduur uit Deventer. De prijs werd haar overhandigd door winkelmedewerker Yannick. “We hebben weleens een kleiner prijsje gewonnen, ook met jullie puzzels, maar nog nooit zoiets moois”, vertelt Bibi’s moeder Bertine. “Hartelijk dank!”