Ondernemend

Zonder overtollige kilo’s fit en energiek het najaar in

Het najaar is weer begonnen. Een periode, waarin veel mensen graag weer wat kilo’s kwijt willen. Vind je het moeilijk om na de vakantieperiode ‘de knop’ weer om te zetten? Dan helpt Easyslim.nu je graag om weer in een gezond eet- en leefpatroon te komen.

De methode
Besluit je om het heft in eigen hand te nemen en weer lekker in je vel te gaan zitten, dan kan Easyslim.nu je daar goed bij helpen. Leny du Burc is het gezicht van de vestigingen in Deventer en Zutphen. Samen met haar team begeleidt zij je naar het ideale gewicht. Zo kun je op verantwoorde wijze werken aan je gezondheid.

Het gemiddelde verlies in omtrek is 15 centimeter, blijkt uit geanonimiseerde gegevens. Dit is te danken aan het revolutionaire apparaat waardoor je snel vet verliest, maar ook snel spieren kweekt. Wat jij ervan gaat merken naast het verlies in centimeters? Meer energie en een strakkere huid! Je ondergaat een aantal behandelingen, afhankelijk van je doelen. Hoeveel kilo wil je kwijt en in hoeverre wil je je eetpatroon aanpassen? Naast de behandelingen krijg je voedingsadviezen op maat

en kun je producten kopen die het afslanken bevorderen. “Onze methode is volledig veilig en onderzoek heeft aangetoond dat het werkt. Daarom geven wij ook garantie: is er bij de proefbehandeling niet minimaal 4 centimeter af, dan is de behandeling gratis.”

Actieprijs
Om je te laten ervaren hoe Easyslim.nu werkt is er een actieprijs van 49 euro (in plaats van 89 euro) voor een proefbehandeling. Wil je daarna doorgaan, dan bepaal je samen met de professionals van Easyslim.nu jouw eigen doelen. Afhankelijk daarvan wordt jouw programma opgesteld. De meeste mensen kiezen voor een serie van 10 of 26 keer, waarbij je één keer per week komt. “En dan ligt het er natuurlijk aan hoe snel je resultaat wilt boeken. Ga je echt op je voeding letten, dan kan het razendsnel gaan. Als je minder aanpast duurt het wat langer. Eigenlijk bepaal je dus jouw eigen tempo. Doordat we de voedingsschema’s op maat maken passen ze bij jouw. Dit helpt om ze goed ze vol te houden. Elke week, wanneer je ook de behandeling met het apparaat ondergaat, worden de resultaten bijgehouden. Zo kan er snel worden bijgestuurd als dat nodig is.”­

Wie Leny kent, weet dat zij altijd blijft ontwikkelen. Binnenkort is het dan ook mogelijk om een afspraak te maken bij Hypnotherapie LDB. “De afgelopen tijd heb ik hiervoor een opleiding gevolgd en nu wordt de huisstijl ontwikkeld, waaronder de website. Die zal binnen korte tijd online komen te staan en dan kunnen mensen via een boekingsmodule zelf een afspraak inplannen. En natuurlijk is op de website dan ook alle informatie te vinden over de werkmethode.”

De hypnotherapie wordt in het verzamelgebouw gegeven waar ook Easyslim zit. Mensen kunnen bijvoorbeeld een afspraak maken voor een virtuele maagband. Zodra de website online is zal dit via een persbericht in Nieuwsblad Stedendriehoek bekend worden gemaakt.

 

 

 

 

Easyslim.nu®
Leny du Burck
Munsterstraat 16
7418EV Deventer
T 06-22782344
I deventer@easyslim.nu
W www.easyslim.nu

 

Easyslim.nu®
Leny du Burck
Industrieweg 85
7202 CA Zutphen
T 06-22782344
I zutphen@easyslim.nu
W www.easyslim.nu