Ondernemend

Zomertrend 2022: Power Pastels

Bij woonwinkel Eijerkamp in Zutphen vind je alles op het gebied van wonen, slapen en design. Met de collecties van de 150 mooiste woonmerken vind je er alles om van jouw huis een thuis te maken. Natuurlijk helemaal volgens de laatste trends. Laat je inspireren door één van de kleurrijkste woontrends van deze zomer: Power Pastels!

Pasteltinten voor een frisse twist
Vrolijke pasteltinten als zacht geel, lila, mintgroen, ijsblauw en lichtroze zijn dé trend voor het interieur van dit voorjaar. Mix en match er lustig op los voor een zachte kleurexplosie in jouw voorjaarsinterieur. Door ze te combineren in een basic beige basis met her en der een stevig kleuraccent zoals fluorgeel, koraal of terra krijgt het zoete kleurenpalet power.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zachte rondingen en aaibare materialen
De lieflijke uitstraling van het kleurenpalet in de Power Pastels woontrend wordt extra benadrukt door meubels te gebruiken die opvallen door hun zachte ronde vormen in aaibare stoffen zoals bouclé, velvet en ribstof. Voor een funky twist is een bijzetter van keramiek, glas of goudkleurig metaal een welkome gast. Liever wat meer natuurlijke accenten toevoegen? Kies dan voor materialen als rotan, hout en webbing.

Persoonlijk interieuradvies bij Eijerkamp
Wil jij de Power Pastels woontrend van deze zomer terugzien in jouw interieur? Bij woonwinkel Eijerkamp bekijk je alle meubels en materialen uit deze trend live in de winkel. Heb je hulp nodig bij vinden van de juiste meubels, indeling, kleuren en materialen? In het Advies Atelier vertalen Eijerkamp interieuradviseurs tijdens een persoonlijk interieuradvies jouw woonwensen naar jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!