Ondernemend

Zelf je maaltijd samenstellen, op elk moment

Steeds meer mensen, jong en oud, ontdekken de voordelen van Eten met Gemak. Geen zin om te koken, het lastig vinden om voor één persoon te koken of het simpelweg niet meer kunnen zorgen voor een bordje eten; gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om maaltijden aan huis te laten bezorgen.

Dat dit steeds persoonlijker wordt, blijkt wel uit de nieuwste ontwikkelingen. Zo zijn de verpakkingen van de maaltijden van Eten met Gemak in een nieuw jasje gestoken. Een duurzaam jasje, want de materialen kunnen bij het gescheiden afval. Dankzij de aparte bakjes is het nu mogelijk dat klanten zelf de maaltijd samenstellen en deze wisselen, ook na levering van de producten.

Bij Eten met Gemak kunt u dagelijks zelf uw heerlijke maaltijd kiezen. Houdt u van een stukje vlees met aardappelen en groente? Of eet u toch liever spaghetti? Dat is allemaal mogelijk! We bieden namelijk een ruim assortiment van verse maaltijden aan, variërend van Hollandse tot aan Wereldse gerechten. Maak uw maaltijd compleet met een voor-, bij- en/of nagerecht. 

Brigitte Postma verzorgt al geruime tijd de maaltijden in de regio. “Met de nieuwe verpakkingen en menulijsten is het laten bezorgen van maaltijden nog duurzamer en verantwoorder geworden. Op de menulijst kunnen mensen kiezen uit 35 verschillende menu’s, waarbij de keus is uit vlees of vis, aardappelen, rijst, groenten of samengestelde gerechten zoals nasi met kipsaté. Ook kan nu de portiegrootte door de klant zelf bepaald worden.” De onderdelen van de maaltijden worden apart verpakt in luxe zwarte schaaltjes. “Onze nieuwe verpakkingen zijn heel handig; de klant kan na levering de maaltijden opnieuw samenstellen. Wil je liever rijst in plaats van aardappelen? Wissel het bakje om en klaar is je maaltijd. Dit is een beetje een restaurantgevoel voor thuis.” 

Verse ingrediënten
Verse ingrediënten zijn de basis van onze heerlijke maaltijden. Onze gekwalificeerde koks koken de gerechten voor u op maat, houden rekening met eventuele dieetwensen en koken zo dat vitamines, voedingsstoffen en mineralen behouden blijven. Zo kunt u elke dag optimaal genieten van uw verse, seizoensgebonden maaltijd. “Wij willen dat de mensen echt vers eten, gezond en lekker. Doordat er ook nog eens diëtisten in dienst zijn bij ons, is heel veel mogelijk.”

Dieetmaaltijden
Er zijn tegenwoordig steeds meer ‘eetculturen’. Wilt u vegetarisch eten? Of heeft u een dieet? Dat is geen probleem voor Eten met Gemak. “Wij vinden het belangrijk dat u, indien u een dieet of voedingsgewoonte heeft, ook gewoon dagelijks kunt genieten van onze heerlijke gerechten. Daarom bieden wij diverse diëten en voedingsgewoonten aan, zoals: Zoutarm, Glutenvrij, Lactose-beperkt, Zoutarm & kaliumbeperkt, Vegetarisch, Gemalen, Gesneden vlees en Vloeibaar. Onze koks koken dagelijks met heel veel passie en plezier uw (dieet)maaltijden in een aparte dieetkeuken.” 

Eten met Gemak is als franchiseformule een onderdeel van Food Connect, een autoriteit op het gebied van versbereide maaltijden en maaltijdcomponenten. 

Uw contactpersoon in uw regio is:

Brigitte Postma
0575-820 984
stedendriehoek@etenmetgemak.nl
www.etenmetgemak.nl/stedendriehoek
www.facebook.com/etenmetgemak
T 0575-820984
I stedendriehoek@etenmetgemak.nl
W www.etenmetgemak.nl