Ondernemend

Woontrend 2022: The New Raw

Bij woonwinkel Eijerkamp in Zutphen vind je alles op het gebied van wonen, slapen en design. Met de collecties van de 150 mooiste woonmerken vind je er alles om van jouw huis een thuis te maken. Natuurlijk helemaal volgens de laatste trends. Laat je inspireren door één van de nieuwste woontrends van dit voorjaar: The New Raw!

Stoere woontrend in basic kleuren
The New Raw: een stoere interieurtrend waarin industriële items en natuurlijke materialen de hoofdrol spelen. Deze woontrend brengt een ode aan de imperfectie van echte, doorleefde materialen in een ingetogen kleurenpalet van tinten als zwart, chocoladebruin (dé trendkleur van dit jaar!) en verschillende grijstinten. Door deze basic kleuren te combineren met warme kleurtonen als cognac, camel en kaki ontstaan warmte en sfeer in het interieur. 

 

Imperfecte materialen met een eerlijk verhaal
Een houten eettafel waarin grillige noesten duidelijk zichtbaar zijn, een XXL hoekbank in grove boucléstof, een fauteuil in gerecycled leer of een bijzettafel in organische vorm: de woonitems in woontrend The New Raw komen tot leven door hun imperfectie. Door lef te tonen en verschillende materialen met elkaar te combineren ontstaat een klein beetje schuring en een luxe maar doorleefde woonsfeer waarin alles kan en mag. Het interieur van 2022 hoeft niet perfect te zijn, hoe fijn is dat!

Robuust en verfijnd gaan hand in hand
Slanke woonitems en robuuste meubels zijn twee echte tegenpolen, maar werken juist daarom zo goed in combinatie met elkaar. In woontrend The New Raw worden ranke, elegante meubels gemixt met robuuste items voor een speels contrast tussen licht en zwaar. Het gebruiken van grote meubels kan best spannend zijn, maar door een lobbige hoekbank te combineren met een elegante metalen salontafel voeg je toch dat statement toe in de zithoek zonder het gevoel van lucht en ruimtelijkheid te verliezen.

Persoonlijk interieuradvies bij Eijerkamp
Wil jij de woontrend van 2022 terugzien in jouw interieur? Bij woonwinkel Eijerkamp bekijk je alle meubels en materialen uit deze trend live in de winkel. Heb je hulp nodig bij vinden van de juiste meubels, indeling, kleuren en materialen? In het Advies Atelier vertalen Eijerkamp interieuradviseurs tijdens een persoonlijk interieuradvies jouw woonwensen naar jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!