Ondernemend

“Wij vertalen ICT naar hetwaarmaken van de ambitie”

Sinds december is Indito gevestigd aan de Zweedsestraat in Deventer. Een nieuw bedrijf, hoewel… Indito is de verzelfstandiging van KB-IT, waarmee duidelijk mag zijn dat hier jarenlange ervaring aanwezig is. Edwin de Goede is directeur en zorgt samen met zijn team van 27 mensen voor passende ICT-oplossingen voor bedrijven.

Aansluiten op het IT-landschap
Indito zorgt ervoor dat bedrijven aan blijven sluiten op nieuwe mogelijkheden in het IT-landschap. “Als bedrijf wil je vandaag kunnen werken, maar alleen daarmee ben je er niet. Je wilt blijven vernieuwen. Je wilt morgen kunnen werken. Daar denken wij in mee. Wij denken mee met de ambitie van bedrijven. Daarvoor stellen wij de juiste vragen en we zetten bedrijven aan het denken over de toekomst van het bedrijf.”

Tools die ook matchen in de toekomst
Niemand zit er op te wachten om met onnodig werk bezig te zijn. “Bedrijven willen efficiënt kunnen werken, zonder oponthoud. Daar zijn onze oplossingen op ingezet. Wij zijn onderscheidend in onder andere Microsoft online. Oplossingen bieden in het ICT-landschap, daar helpen wij bij en daarbij kijken we mee naar morgen. Een van de mogelijkheden is Azure, de clouddienst van Microsoft. Hiermee wordt voortdurend een vernieuwend platform aangeboden, dat de basis kan zijn voor een nieuwe werkomgeving. Het biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt een volledig IT-landschap in te richten en te beheren.”

Investeren in de toekomst
“Investeren in ICT is tegenwoordig meer dan alleen maar een kostenplaatje. Het is een investering in de toekomst, om ook dan efficiënt te werken en volgens de laatste ontwikkelingen. De kwaliteit van een IT- lands chap wordt in de basis gekenmerkt door een stabiele goed functionerende omgeving, die te allen tijden beschikbaar is voor de gebruiker.” Indito helpt om de investering beperkt te houden, zonder daarbij kwaliteit te verminderen.

ISO-normering en AVG
Privacy wordt steeds belangrijker, ook voor bedrijven. De eisen die de vorig jaar opgestelde AVG stelt vragen aanpassingen aan de ICT-omgeving van bedrijven. In de ISOnormeringen 27001 (managementsystemen voor informatiebeveiliging) en 27002 (praktijkrichtlijnen met beheersmaatregelen op gebied van informatiebeveiliging) zijn de eisen voor informatiebeveiliging vastgelegd. Dankzij de informatiebeveiligingsscan kan Indito de beveiligingssituatie binnen een organisatie meten en deze toetsen aan de gestelde eisen.

Beveiliging op het hoogste niveau
Met deze scan krijg je als organisatie goed in beeld in hoeverre je voldoet aan de eisen die gesteld worden en welke wijzigingen nodig zijn om de informatiebeveiliging naar een hoger niveau te tillen.

 

Zweedsestraat 8 a1
7418 BG Deventer
T 0570-796100
E info@inditobv.nl
W www.inditobv.nl