Ondernemend

‘Wij horen steeds vaker dat men de auto verruilt voor een fiets’

DEVENTER – Misschien heeft u de fietsen in de etalage aan de Houtmarkt 18 al zien staan. Deze zomer heeft Cyclesport een tweede winkel geopend in het centrum van Deventer. Met een breed assortiment aan fietsen en onderdelen wil ondernemer Marcel Kranenburg Deventer graag helpen met al haar fietsvragen.

“Een belangrijke markttrend is dat fietsen technisch gezien steeds gecompliceerder worden. Hierdoor vinden consumenten het moeilijker om zelf reparaties uit te voeren of een geschikte fiets te vinden en hebben daarom behoefte aan een betrouwbare fietsspecialist. Op deze toenemende vraag speelt Cyclesport in door dichtbij klanten in de buurt te vestigen en zo snel mogelijk een helpende hand te bieden”, aldus Marcel Kranenburg.

Naast snelle service en onderhoud heeft Cyclesport een breed assortiment aan zowel stadsfietsen als sportfietsen. Denk hierbij aan citybikes, e-bikes, transportfietsen maar ook racefietsen, gravelfietsen en mountainbikes.

Fietsen is voor iedereen, het houdt de mens vitaal, gezond én je geniet op de fiets veel meer van de omgeving. “Tevens horen wij in onze winkels steeds vaker dat men de auto verruilt voor een fiets. Ook (lokale) overheden gaan inspelen op deze belangrijke trend door versneld de fietsinfrastructuur te verbeteren. Hiermee gaat het duurzame aspect binnen de samenleving een steeds prominentere rol spelen en daar dragen wij graag aan bij.”

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van fietsonderhoud, is uw fiets kapot of zoekt u een nieuwe fiets? Kom dan langs bij Cyclesport in Deventer of in Apeldoorn. Onder het genot van een kop koffie helpt Cyclesport iedere fietsliefhebber.

Cyclesport Deventer is gevestigd aan de Houtmarkt 18. De winkel is van dinsdag tot vrijdag geopend tussen 08.30 en 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Benieuwd naar het assortiment? Bezoek alvast de website www.cyclesport.nl.