Ondernemend

Werk maken van genieten bij Thermen Bussloo

Kennismaken met het hospitality-vak, op een leuke en laagdrempelige manier. Dát is wat je kunt verwachten op woensdagavond 16 juni bij Thermen Bussloo. Die avond wordt in het hotel van het resort een uniek ‘kijkje achter de schermen’ georganiseerd, om potentiële nieuwe collega’s kennis te laten maken met één van de meest relaxte omgevingen om in te werken.

Tijdens Thermen Bussloo Experience komen bezoekers meer te weten over het dynamische bedrijf en ontdekken zij of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor hen is. Een inspirerend event voor iedereen die zich momenteel oriënteert op een volgende stap in zijn carrière óf gewoon op zoek is naar een (bij)baan. “We willen dolgraag laten zien hoe mooi ons vak is; positieve energie doorgeven, de gast compleet in de watten leggen en compleet ontspannen weer de deur uit te laten gaan”, aldus Jeroen van der Veen, General manager van Thermen Bussloo.

Het Thermen Bussloo Experience programma bestaat uit een kijkje achter de schermen en een rondleiding door de organisatie, presentaties door interessante sprekers en het volgen van nuttige, inspirerende en bovenal leuke korte workshops. Een workshop gastgerichtheid, een workshop saunameester, een workshop vitaliteit en positieve energie, een workshop wijn/spijs om letterlijk te proeven van het horecavak; het is slechts een greep uit het aanbod van de avond, waarbij je een goed beeld krijgt van de sfeer van het werken bij Thermen Bussloo en een uniek kijkje achter de schermen krijgt.

Direct solliciteren voor een baan bij Thermen Bussloo kan natuurlijk ook altijd via de website van het resort. Tóch is daadwerkelijk solliciteren voor velen een flinke stap. “Daarom willen we hen graag op een laagdrempelige manier de kans geven om te ontdekken of het werken in de hotellerie en hospitality iets voor hen is. En dat doen we graag op creatieve wijze”, aldus Jeroen.

Na een uitgebreide rondleiding door het resort, is er volop ruimte om vragen te stellen aan de medewerkers en om dieper in te gaan op de verschillende job-mogelijkheden. Deelname aan de Thermen Bussloo Experience is gratis, maar vooraf aanmelden is belangrijk in verband met de beperkte beschikbaarheid. De Experience wordt gehouden bij Hotel Thermen Bussloo, tussen 18.00 en 20.00 uur. De workshops worden gegeven in kleine groepen en in tijdsloten van 15 minuten. Aanmelden voor de Thermen Bussloo Experience kan via www.thermenbussloo.nl/experience