Ondernemend

Welke sieraden passen bij jouw kledingstijl?

Als je sieraden wilt kopen dan is het aanbod vaak zo overweldigend dat het lastig is om een keuze te maken. Welke oorbellen staan jou goed? Grote en opvallende of juist kleine en subtiele? En als je een ketting koopt, wat moet het dan worden? Parels, zilver, goud, grote hanger, kleine hanger? Kortom, keuzestress. Als je sieraden uitkiest dan moet het natuurlijk in de eerste plaats iets zijn dat je zelf mooi vindt om te dragen. Sommige mensen vinden zilver mooi, anderen gaan voor goud en weer anderen dragen het beide graag. Het is wel een ongeschreven wet dat je goud en zilver niet combineert. Dus geen gouden oorbellen en een zilveren halsketting.

Online sieraden kopen

Vroeger ging je voor het kopen van sieraden naar de juwelier in de stad. Vandaag de dag hoeft dat niet meer. Net zoals zo ongeveer alles kun je ook mooie sieraden gewoon online kopen. Bij myuniquestyle.nl bijvoorbeeld. Je kunt op je gemak de sieraden bekijken en een mooie set bij elkaar zoeken of bedenken of die ene ketting past bij de blouse die je wilt dragen naar het trouwfeest van je vriendin .Net zoals alles wat je online koopt heb je altijd het recht om een besteld artikel terug te sturen. Maar natuurlijk is dat niet het uitgangspunt. Je gaat ervan uit dat dat wat je koopt in het echt net zo mooi of zelfs nog mooier is dan op de foto op de website.

Een mooi cadeau uitzoeken voor een dierbare

Als je een vriendin hebt die alleen maar in een spijkerbroek en shirt loopt dan denk je misschien dat zij niet van de sieraden is. Of als je zus of nichtje altijd buiten bezig is en dan niet zo heel erg oplet of haar kleren vuil worden. Maar misschien hebben zij wel een verborgen kant en zijn er momenten dat ook zij er mooi uit willen zien. Met andere woorden: de kans is aanwezig dat je ze toch heel blij maakt met een mooi sieraad als verjaardagscadeau of voor een andere bijzondere gelegenheid.

Kies de sieraden waar je je prettig bij voelt

Er zijn mensen die sieraden geweldig voelen. Hun collectie kettingen, armbanden en oorhangers is niet te tellen. Bij iedere gelegenheid zie je ze weer met andere sieraden alsof ze uit de collectie van het Koninklijk Huis hebben mogen kiezen. Maar er zijn ook mensen die een dierbare ketting hebben gekregen van oma, moeder of geliefde en die ze bij wijze van spreken dag en nacht dragen. Het maakt niet uit tot welke categorie jij behoort. Als je slechts enkele sieraden hebt die je heel dierbaar zijn, dan draag je die op de momenten dat je dat passend vindt. Als jij elke dag voor de spiegel staat om te dubben welke ketting het vandaag gaat worden dan is dat ook helemaal prima. Als je geen beroep uitoefent waarbij het dragen van sieraden niet is toegestaan ben je daar immers helemaal vrij in.