Ondernemend

Vrijwel pijnloos verlost van je denkfrons

René den Otter (rechts op foto) en Ruben Belder blikken uitnodigend in de camera. Bij schoonheidsinstituut voor resultaat Renew Zorg aan de Paslaan kan men alweer drie jaar terecht voor specialistische schoonheidsbehandelingen, uitgevoerd door Emma, Petra en Maureen. Sedert een half jaar en sedert een halfjaar zijn botox- en fillerbehandelingen aan het brede pakket toegevoegd.

Renew Zorg levert een compleet pakket, vertelt Den Otter, eigenaar van Renew Zorg. “Wij hebben veel kennis en expertise op het vlak van huidverbetering en huidtherapie. Dan zit je echt aan de kant waar echte huidproblemen zijn. Denk aan huidveroudering, acne, couperose, ongewenste haargroei, haaruitval, verwijderen van tatoeages. Dat laatste is echt ‘upcoming’. Een tatoeage hoort vaak bij een bepaalde fase in iemands leven en als daar iets in verandert, dan past het niet meer. En wat dacht je van acne? Met name veel jongeren hebben daar last van. Wanneer ze vroegtijdig bij ons komen, kunnen wij met een gering aantal behandelingen, de juiste producten en voorlichting veel voor hen betekenen. Daarbij wordt het ook nog vaak vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Dat weten heel veel mensen niet.”

Maar ‘hotter’ dan wat ook in de schoonheidsbusiness is de toepassing van botox en fillers, dus kon Renew Zorg hierin niet achterblijven. “Het betreft vrijwel pijnloze behandelingen”, beloven Den Otter en behandelend cosmetisch arts Ruben Belder. “We benadrukken wel meteen dat een botox-behandeling een ‘houdbaarheidsdatum’ heeft: bij een eerste behandeling moet je denken aan 4 tot 6 maanden, bij een langduriger traject 9 tot 12 maanden. Wij gebruiken de kwalitatief beste botox, die niet op dieren is getest. Het is belangrijk om dat erbij te vermelden omdat wij gaan voor kwaliteit.” Wie ondanks de veilige omgeving van Renew Zorg toch een beetje schrik heeft van een ingrijpende gezichtsbehandeling, kan kiezen voor de zogenoemde ‘baby-botox’, met een ‘levensduur’ van 4 tot 6 weken, om vervelende rimpels te verminderen.

Nog even voor wie het verschil niet kent tussen botox en fillers: het eerstgenoemde wordt gebruikt voor de bovenkant van het gezicht voor de fronsrimpels en de kraaienpootjes, het laatstgenoemde voor de onderkant: denk hierbij aan mondhoeken en vollere wangen. “Met behulp van botox kunnen we mensen echt afhelpen van een diepe frons of een boze aanblik.” Den Otter en Belder ervaren een behoorlijke toename in het aantal aanvragen voor een behandeling en denken ook de oorzaak hiervan te kennen: “Er worden steeds meer selfies gemaakt voor social media en daarop zien de mensen dan pas goed hun rimpels.” Het team van Renew Zorg gaat echter niet ‘zomaar’ met de spuit erin wanneer iemand zich meldt in het pand aan de Paslaan. “Minderjarigen behandelen wij niet, punt. Wij houden eerst een gratis intake/adviesgesprek, waarbij we alle mogelijkheden met de klant bespreken. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om iedereen een behandeling op maat te kunnen geven en nu dus ook botox en fillers.”

Schoonheidsinstituut voor resultaat
Paslaan 23a
7311 AJ Apeldoorn
T 055-5791543
E info@renewzorg.nl
W www.renew-zorg.nl