Ondernemend

Vorm én inhoud dankzij Buddha to Buddha

Het boeddhisme heeft onmiskenbaar vorm gekregen. De spirituele zoektocht van de sieraadontwerper achter Buddha to Buddha heeft veel bijzonders opgeleverd. Elk ontwerp ademt bezinning, zingeving en levensvreugde. Ook bij het dragen voel je de balans en lichtheid. Geen wonder dus dat zowel man als vrouw, jong als oud zich aangetrokken voelt tot dit merk. MyBuddha is officiële dealer en begrijpt goed waarom: dit zijn unieke sieraden van 925 sterling zilver, met een bijzonder verhaal. Een geschenk voor jezelf en anderen.

Meditatieve kwaliteit
Elk sieraad van Buddha to Buddha is het sluitstuk van een uniek proces. Het begint allemaal op Bali, Indonesië. Hier geeft een ervaren ambachtsman drie dagen lang zijn of haar volledige aandacht aan jouw ring, armband, oorbellen, ketting of pendant. Hierdoor is je sieraad volstrekt uniek, tot in de kleinste details. Vandaar de persoonlijke namen Ben, Chain en Nathalie. Wat staat jou het best? Een collectie van meer dan 100 Buddha to Buddha ringen en Buddha to Buddha armbanden wacht op je ontdekking.

Refined Katja: een luchtig design
Bijzonder is de nieuwste collectie Refined Katja. Niets is overdreven aan deze naam. Verfijnd is het woord. Elegante schakeringen en motieven zorgen voor een spel van ruimte en beweging. Een welkom accent voor een verfijnd voorkomen. De slanke Refined Katja armband is hier een goed voorbeeld van, net als de cirkelvormige Refined Katja Necklace. Bekijk ook de Torque Stone Black Bracelet, met zijn statige zwarte Onyxstenen. Kijk ook iets aandachtiger, dan zie je tevens de Indonesische invloeden.

Uniek in combinatie
De naam Buddha to Buddha begrijp je pas echt als je de verschillende sieraden combineert. Dit gaat namelijk moeiteloos. In deze collectie zijn alle ringen, armbanden, oorbellen en andere sieraden verenigbaar. Niet alleen zijn ze uniek, maar ook uniek te combineren. Heb je een eigen set samengesteld, dan draagt niemand wat jij draagt. Dat is Buddha to Buddha, ten blote voeten uit.

Op zoek naar dat ene mooie sieraad?
Als je op zoek bent naar een mooi geschenk voor jezelf of voor iemands anders, is een bezoek aan MyBuddha zeker de moeite waard. In onze webshop Mybuddha.nl  vind je één van de grootste collecties van Nederland. Alle verschillende modellen zijn eenvoudig online te bekijken, bestellen en af te rekenen. Kijk ook eens bij onze Buddha to Buddha sale. Hier vind je altijd ringen, armbanden, oorringen en accessoires voor een aantrekkelijke prijs.