Ondernemend

Voor elke verbouwing, groot of klein

Wie kent Hubo niet? Deze naam is al vele decennia bekend onder klussers en doe-het-zelvers. In Zutphen is een Hubo XL te vinden, een winkel met een groter assortiment en meer keuze als het gaat om ijzerwaren, gereedschappen, sanitair, tuinhout en 300m2 showroom. De winkel/ bouwbedrijf staat al meer dan 125 jaar onder leiding van familie Heijink. Terwijl Stefan zich meer bezighoudt met de verkoop, is Sander met Mathijs liever op pad vanuit HEIJINK BOUW dat zich richt op het verbouwen van woningen, buitenverblijven, en raam- en deurkozijnen. De winkel, woninginrichting HOMED en HEIJINK BOUW zijn een ideale samenwerking en bieden zo klanten desgewenst een totaaloplossing voor iedere klus. 

Voor elke verbouwing
De bouwstenen van HEIJINK BOUW zijn kwaliteit, vakwerk en betrouwbaarheid. “Iets moois maken, daar word ik echt blij van”, vertelt Sander. Die in 2010 zijn timmeropleiding heeft afgerond en vervolgens 7 jaar ervaring heeft opgedaan bij een aannemersbedrijf. In 2015 kwam Sander in het bedrijf wegens toenemende drukte. Of het gaat om timmerwerk in huis, renovatie A-Z, het plaatsen van Douglas veranda’s, raam- en deurkozijnen of trappen; wij regelen het! Wij werken met vakkundig personeel zodat we weten dat elke klus goed wordt afgerond. Onze klanten hebben altijd met ons zelf te maken, dus een vertrouwd gezicht. Het voordeel bij ons is niet alleen onze hoge kwaliteit, maar ook dat wij een eigen machinepark hebben en natuurlijk een eigen showroom (HOMED woninginrichting) waar veel artikelen kunnen worden bekeken. Denk aan binnen- en buitendeuren, Velux dakramen, schuifwandkasten, vloeren, gordijnen, raamdecoratie, horren, binnen-buiten zonwering en meer.

Een XL-winkel met een XL-assortiment
Sinds 2018 draagt de winkel de naam Hubo XL. Daarvoor was de winkel bekend onder diverse andere namen. In de zaak is alles te vinden op het gebied van bouwmaterialen, decoratie, elektra, gereedschap, auto- en fietsmaterialen, hout, ijzerwaren, kasten en meubelen, non paint, sanitair, tuin, verf, verlichting en vloeren. “We hebben naast het basisassortiment ook de seizoensgebonden producten. Waaronder tuinhout, buitenverf, gereedschappen en meststof voor dit voorjaar.” In de winkel werkt een flink team aan medewerkers. Zo is hier altijd een goed advies te krijgen. Dus wil je gaan klussen, maar heb je werkelijk geen idee hoe je dat gaat aanpakken? Neem dan een kijkje in de winkel en vraag advies of maak gebruik van de diensten van HEIJINK BOUW.

Shops
Sinds kort heeft Hubo ook meerdere pakketshops: UPS, DHL, DPD en GLS. “De hele dag komen mensen binnenlopen om hun pakketje op te halen.” Dat zorgt voor nog meer reuring in de winkel, zegt Stefan. “Omdat de pakketshop midden in de winkel is, gaan veel mensen toch even rondkijken.” De bouwmarkt kent ook al jaren lang uitgebreide internationale webshops o.a. www.schroeven-online.nl. “Dit is los van de bouwmarkt. Inmiddels marktleider in Nederland en België. We verkopen hier o.a. bevestigingsmateriaal van de merken Dynaplus, Woodies, SPAX en HECO. Dit kan bezorgd worden in Nederland,  België en Duitsland.”

 

Hubo XL Zutphen
Leestenseweg 10, 7207 EA Zutphen
T  0575-521796
I     info@bouwmarkt-heijink.nl
www.hubo.nl/zutphen
www.hubohomed.nl