Ondernemend

Vol energie de zomer in

“De contactberoepen mogen gelukkig alweer een tijdje werken en dat betekent dat ons dreamteam weer volop aan het werk is om de overtollige kilo’s er af te krijgen”, vertelt Leny du Burck. Met zowel een studio in Zutphen als in Deventer komen de klanten uit de hele regio. Per 1 mei verhuist de locatie Deventer naar de Munsterstraat waar een ruim pand en volop parkeergelegenheid voorhanden zijn.

Met de zomer in het vooruitzicht is het voor veel mensen weer tijd om van de extra kilo’s af te komen, maar dat is niet voor iedereen even makkelijk. Easyslim.nu/deventer helpt je graag om weer in een gezond eet- en leefpatroon te komen. Met de één op één werkwijze, volledig volgens de regels van het RIVM, is het ook in de deze tijd heel goed mogelijk om de behandelingen te ondergaan, zodat jij fit en energiek de zomer in gaat.

Actieprijs 49 euro
Als je besluit om gezonder en fitter te gaan worden en je meldt je bij Easyslim.nu/deventer, dan volgt er eerst een intake en een proefbehandeling. Deze kost momenteel 49 euro in plaats van 89 euro.

“Als iemand hier voor de eerste keer komt gaan we eerst de doelen bespreken. Wat is je eetgedrag, hoe snel wil je afvallen en wat is haalbaar? Dan volgt er een uitleg hoe het apparaat werkt. Daarna onderga je de behandeling die (elke keer) een klein uurtje duurt. Wij werken altijd al heel hygiënisch, maar tijdens de coronaperiode nemen wij voor de afspraak een gezondheidscheck af en wordt alles extra schoongemaakt.” Je ondergaat een aantal behandelingen, afhankelijk van je doelen. Hoeveel kilo wil je kwijt en in hoeverre wil je je eetpatroon aanpassen? Naast de behandelingen krijg je voedingsadviezen op maat en kun je producten kopen die het afslanken bevorderen.

Een boekje lezen terwijl je afvalt
Tijdens de behandeling lig je ontspannen op een behandeltafel. “Wij sluiten dan het apparaat aan, op een aantal plaatsen (buik, heupen, billen en benen). Dit gaat heel snel, allemaal in zo’n 5 minuten of sneller. Dan krijg je een dekentje over je heen en stellen wij het apparaat in, op een hoogte die voor jou prettig is. Ondertussen kun je een boekje lezen, relaxen en krijg je wat te drinken. En na ongeveer 40 minuten ben je klaar! Zo ontspannen kan afvallen zijn.”

Elke klant krijgt een eigen programma, afhankelijk van doelen, wensen en leefstijl. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe snel je resultaat wilt boeken. Wat past in jouw leven? Ga je echt op je voeding letten, dan kan het razendsnel gaan. Als je minder aanpast duurt het wat langer. Op die manier bepaal je dus jouw eigen tempo. “Onze methode is volledig veilig en onderzoek heeft aangetoond dat het werkt. Daarom geven wij ook garantie: is er bij de proefbehandeling niet minimaal 4 centimeter af, dan is de behandeling gratis.”

Informatie Deventer
Easyslim.nu®
Leny du Burck
Munsterstraat 16, 7418 EV Deventer
W: www.easyslim.nu/deventer
E: deventer@easyslim.nu
Tel: 06-22782344

Informatie Zutphen
Easyslim.nu®
Leny du Burck
Industrieweg 85, 7202 CA Zutphen
W: www.easyslim.nu/zutphen
E: zutphen@easyslim.nu
Tel: 06-22782344