Ondernemend

Vergaderen of lunchen te middenvan bijzondere klassieke auto’s

Veel mensen kennen het pand van Gallery Aaldering wel, statig gelegen aan de Arnhemsestraat in Brummen. Wat velen echter niet weten, is dat iedereen hier binnen kan lopen. Neem een kijkje in de showroom waar ongeveer 300 klassieke auto’s staan opgesteld. En nee, deze staan niet achter linten. Hier loop je tussen de auto’s door en dat verdeeld over maar liefst vier verdiepingen, ingericht volgens neoclassicistische stijl, volledig aansluitend bij de klassieke auto’s.

Liefde voor klassieke auto’s
Gallery Aaldering bestaat sinds 1975 en staat onder leiding van oprichter Nico Aaldering en zijn zoon Nick Aaldering. Inmiddels zijn er drie locaties, te weten de hoofdvestiging aan de Arnhemsestraat, de tweede werkplaats en poetsplaats aan de Zutphensestraat en een warehouse dat op afspraak is te bezoeken. Het aanbod is groot en inmiddels is Gallery Aaldering uitgegroeid tot een van de grootste dealers van Europa. De liefde voor klassieke auto’s zit in de genen van de familie. Zo neemt de familie Aaldering regelmatig deel aan internationale beurzen en aan ’s werelds meest indrukwekkende klassiekerrally, de Mille Miglia.

Lunchen in een bijzondere ambiance
Ook lokaal heeft het bedrijf veel te bieden en dat niet alleen aan autoliefhebbers. Zo is er op de eerste etage het Gallery Grand Café. Drink hier een kopje koffie of thee, sluit je laptop aan om een paar uur te flexwerken, of geniet van een lunch. In alle rust en met een prachtig uitzicht op zowel de collectie klassieke auto’s als de uiterwaarden van de IJssel, genieten van een hapje en drankje. Van koffie met gebak tot verschillende uitgebreide lunches; er is volop keus.

“Het Gallery Grand Café wordt gerund door een ervaren horecateam”, vertelt Tineke Aaldering, verantwoordelijk voor de marketing en PR van het bedrijf. “Iedereen is hier welkom. Particulieren, maar ook bedrijven zijn hier welkom. Een bespreking of een teamlunch… zowel in het Gallery Grand Café als in een privéruimte kunnen wij groepen ontvangen. Daarnaast hebben wij ook een vergaderzaal voor gezelschappen tot 50 à 60 personen in theateropstelling en 18 à 20 personen in U-vorm. De ruimte is flexibel in te delen, afhankelijk van de wensen. In de ruimte zijn onder andere een digitaal presentatiescherm, flipover en uiteraard draadloos internet beschikbaar. Tijdens de bijeenkomsten kunnen bedrijven gebruik maken van de door Gallery Grand Café geboden faciliteiten.”

Bedrijven die willen vergaderen of lunchen in een bijzondere ambiance kunnen contact opnemen met Gallery Aaldering om de wensen te bespreken. “Een zakelijk overleg tussen twee personen, een groep van 50 personen of een particuliere lunch of kop koffie; iedereen is hier welkom.”

Arnhemsestraat 47
6971 AP Brummen
T 0575-564055
E info@gallery-aaldering.com
W www.gallery-aaldering.com