Ondernemend

Verfmaat goedkoopste verfwinkel van Nederland

APELDOORN – Apeldoorn krijgt de primeur met de opening van Verfmaat op donderdag 2 november op de Woonboulevard. Met trots positioneert Verfmaat zich als ‘de goedkoopste verfwinkel van Nederland’, waarmee ze een revolutie teweeg zal brengen in de wereld van verfproducten.

Verfmaat is een initiatief van Hans Hortensius, eigenaar KlusWijs B.V. en KW Wonen: “Bij Verfmaat hebben we drie speerpunten. Ten eerste bieden we altijd de laagste prijsgarantie. Is de verf ergens anders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijs aan.”

“Bovendien hebben wij drie professionele mengmachines, waardoor we alle verfmerken (onder andere Wijzonol, Sigma, Histor, Sikkens en Flexa) kunnen mengen. Het resultaat? Wij mengen meer dan 100.000 kleuren, zodat de consument en de professional altijd de kleur vinden die past.”

En als laatste biedt Verfmaat kennis en vakmanschap. “Ondanks dat we de goedkoopste zijn, leveren we niet in op deskundigheid. Sterker nog, achter de verfbalie staan enthousiaste specialisten met jarenlange ervaring. We kunnen iedereen daardoor zeer goed adviseren. Zo helpen we zowel de doe-het-zelver als de professionele schilder!”

Verfmaat heeft een uitgebreid assortiment verfproducten, variërend van muurverf tot lakken en beitsen, evenals alle benodigde gereedschappen en accessoires. De winkel is te vinden op de Woonboulevard Apeldoorn, naast de al gevestigde KW Wonen. Ze delen een gezamenlijke ingang.

Opening

De opening op 2 november wordt uitgebreid gevierd, inclusief speciale openingsaanbiedingen! “Tijdens de opening geven we aan de eerste 100 klanten een verfbrander ter waarde van €29,99 cadeau bij besteding van ditzelfde bedrag. In de avond is oud-profvoetballer en analist Andy van der Meijde te gast van 19.00 tot 21.00 uur. Bij besteding van €50,- aan verfartikelen ontvang je een gesigneerd exemplaar van zijn boek Geen genade. Een toepasselijke titel, want ook Verfmaat kent geen genade en schopt alle prijzen omver!”

Woonboulevard Apeldoorn, Het Rietveld 6. Website www.verfmaat.nl en e-mail info@verfmaat.nl. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.