Ondernemend

Verander met Metabolic Balance® eetgedrag en leefstijl

EEFDE – Voeding, het is een dagelijks begrip. Maar wat weten we ervan? Wat heb je nodig en waarvan kan er best wat minder? Welke voedingsmiddelen moet je juist wel of niet eten en wat moet je doen om je fitter te voelen. Of om af te vallen en te zorgen dat lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, slecht slapen, opgeblazen gevoel, overgewicht, allergieën, gewrichts-/overgangsklachten, hoge bloeddruk en cholesterol zullen afnemen.

“Bij deze vragen ga ik je helpen”, belooft Sabine van den Biezenbos. “Veel klachten liggen ten grondslag aan een verstoorde stofwisseling (metabolisme). Met behulp van het succesvolle programma Metabolic Balance® wordt een voedingsplan samengesteld dat jouw stofwisseling en hormoonbalans verbetert en je lichaam optimaal voedt door díe dingen te eten die jouw lichaam nodig heeft. Het programma is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers. Het is geen algemeen dieet, maar een persoonlijk schema en voedingsmiddelenlijst. Daarom wordt het plan opgesteld op basis van je eigen bloedwaarden en gezondheidsgegevens, want jouw lichaam heeft speciale behoeftes die heel individueel zijn.”

Ze vervolgt: “Door verandering van je eetpatroon wordt tijdens het programma de suikerstofwisseling gestabiliseerd en komen hormonen en belangrijke organen van je lichaam weer in balans. Darmen, lever en nieren gaan beter werken, waardoor je hormoonstelsel, immuunsysteem, hart en de bloedvaten beter zullen gaan functioneren. Met Metabolic Balance® ga je je snel beter en energieker voelen en lichamelijke klachten zullen afnemen.”
Het voedingsprogramma is méér dan alleen maar afvallen, vertelt Sabine. “Het gaat juist ook om verandering van je eetgedrag en je leefstijl. Je moet bereid zijn om er moeite voor te doen en te willen veranderen. Deze verandering geeft je niet alleen een levenslang resultaat, maar ook gezond en lekker eten, je goed voelen en het gewenste gewicht. Samen gaan we aan de slag en kijken we wat bij je past. Ik neem de tijd en zorg dat je het volhoudt. Ik leer je wat voeding doet, hoe het werkt en wat het met jou doet. Je wordt bewuster van je eigen eetgedrag en leefstijl, je leert andere keuzes maken, aandacht hebben voor gezonde voeding en lekker koken.”

“Is dit voedingsprogramma iets voor je? Meld je aan via e-mail info@sabinevandenbiezenbos.nl voor de gratis informatieavond op donderdag 15 juni. Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Kijk voor informatie op de website www.sabinevandenbiezenbos.nl”