Ondernemend

Van basic tot kleurrijk: wooninspiratie voor jouw interieur

Bij woonwinkel Eijerkamp in Zutphen vind je alles op het gebied van wonen, slapen en design. Niet alleen in de woonwinkel word je geïnspireerd, Eijerkamp is ook elke zondagavond op tv te zien in het programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ om je te inspireren met make-overs in uiteenlopende woonstijlen: van kleurrijk Grafisch Gekleurd tot Spiced Botanical met veel planten en basic kleuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spiced Botanical in basic kleurenpalet
In het ruime vrijstaande huis van Ryani & Daniël mixt vtwonen stylist Frans de wensen en uiteenlopende woonsmaken van het stel in de woonstijl Soft Design meets Spiced Botanical. Zij houdt van lichte kleuren, hij juist van donker. Frans brengt het samen in een rustige basis van zachte kleuren die hij combineert met donkere houten accenten en veel groen: zowel in de grote plantenwand achter de bank als in de ovalen eettafel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafisch gekleurd: kleurrijk met gedurfde accenten
vtwonen stylist Fietje laat in het oude dijkhuis van Gijs en Arianne zien dat een oud huis zich prima leent voor een kleurrijk interieur met funky statements. In de woonstijl Grafisch Gekleurd worden kleuren en materialen naar hartenlust gecombineerd. Twee grote velvet banken in lichtgroen vormen de basis van de woonkamer en gaan in de mix met accenten in knalgeel, groen en stoer donkerbruin leer.

 

 

 

 

 


Een make-over in jouw interieur
Wil jij, net als de deelnemers aan het tv-programma, jouw interieur ook een make-over geven? En heb je hulp nodig bij vinden van de juiste meubels, indeling, kleuren en materialen? In het Advies Atelier vertalen Eijerkamp interieuradviseurs tijdens een persoonlijk interieuradvies jouw woonwensen naar jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!