Ondernemend

‘The Road’ naar een gezond leven

Gezond voelen, lekker in je vel zitten en je fit en energiek door het leven bewegen; dat willen we allemaal. Soms lukt het echter niet om dat zelf voor elkaar te krijgen. Hoe kun je op zo’n moment weer een gezonde switch geven aan je leven? Bij Personal Switch, opgericht door Tineke en Richard van Beek in 2011, wordt gewerkt met een specifieke en unieke methode. “Wij werken naar een persoonlijk resultaat toe”, vertellen Bjorn Boeijink en Marjet ten Dolle. Zij zijn werkzaam bij de nieuwste vestiging van Personal Switch die in het centrum van Zutphen is te vinden.

Personal Switch is een sportstudio; een kleine, huiselijke en makkelijk toegankelijke, maar vooral ook complete sportlocatie waar sporten altijd op afspraak gaat. “Steeds meer mensen ontdekken hoe toegankelijk onze methode is”, vertelt Bjorn. “Het kost je maar 20 minuten per training en dat is voor iedereen in te plannen in zijn of haar agenda. Zo zijn wij een stuk goedkoper dan een personal trainer, hoewel je bij ons ook maar met maximaal drie anderen aan het trainen bent.” Marjet vult aan dat het bij Personal Switch heel persoonlijk is. “Iedereen traint hier voor een eigen doel en op het eigen niveau. Daarbij is de training voor het gehele lichaam.”

Efficiëntie en resultaat
In de ruimte staan twee fietsen, evenals twee apparaten voor EMS-training. EMS (Elektro Spier Stimulatie) is een trainingsvorm die niet bij iedereen bekend is. “Bij deze training krijgt de klant een vest aan waar elektroden in verwerkt zitten. Het principe van de Miha Bodytec-training is dat het een lichaamseigen impuls afgeeft op het lichaam, waardoor de spieren gericht en intensief aangespannen worden, zonder daarbij gewichten of andere materialen te gebruiken.” Voor mensen met weinig tijd is deze methode ook heel goed te doen, want één keer per week trainen is voor iedereen haalbaar.’’ 

Naast het trainen met de Miha Bodytec, kan er ook een 12-wekentraject gevolgd worden. “Hierbij volg je drie trainingen in de week, die afwisselend EMS (kracht) of fietsen (cardio) bevatten. Dit is een traject waarbij we de klant gedurende 12 weken aan de hand meenemen en hen door 3 fases heen leiden, een VF (voorbereidingsfase), een PF (piekfase) en een BF (Borgfase). Gemotiveerde mensen die 100% gegarandeerd resultaat willen hebben zijn van harte welkom in onze studio.” 

Op 24 oktober zal er een workshop gegeven worden waarbij Richard van Beek, grondlegger van Personal Switch, iets gaat vertellen over het studioconcept en waarbij Remco Verkaik, grondlegger van sportvasten, wat komt vertellen over deze trainingsmethode. 

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Aanmelden kan via zutphen@
personalswitch.nl  en is geheel vrijblijvend.

Ben je al nieuwsgierig en wil je al eerder een gratis proefles volgen of een vrijblijvende intake, neem dan contact op met Personal Switch.

 

Stationsplein 37a
7201 MH Zutphen
T 06-18284200
I zutphen@personalswitch.nl
W www.personalswitch.nl (en download ons gratis E-book)