Ondernemend

Stappenplan voor wedden op sportwedstrijden

Wedden op sportwedstrijden wint aan populariteit. Dit komt onder meer doordat online gokken sinds 1 oktober 2021 legaal is. Ben je een sportfanaat en lijkt het je leuk om zo nu en dan te wedden op sportwedstrijden? Dan vraag jij je mogelijk af hoe je dit aanpakt. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres. Speciaal voor jou hebben wij namelijk een stappenplan voor wedden op sportwedstrijden opgesteld.

Stap 1: Ga op zoek naar een bookmaker
Wie sportweddenschappen wil plaatsen, richt zich tot een bookmaker. Wij kunnen ons goed voorstelen dat je jouw geld alleen in wilt zetten op de beste sportweddenschappen sites van Nederland. Heb je zo’n site gevonden? Kijk dan allereerst of deze over een vergunning beschikt. In dat geval mag een bookmaker namelijk legaal online kansspelen aanbieden aan Nederlanders. Weet je niet waar je moet beginnen? Kijk dan op sportweddenschappen-sites.nl. Hier vind je namelijk een overzicht met bookmakers die een vergunning van de Kansspelautoriteit gekregen hebben.

Stap 2: Maak een account aan
Nadat je eenmaal een sportweddenschappen site gevonden hebt, maak je een account aan. Naast jouw naam, adres en e-mail moet je vaak ook een kopie van jouw paspoort of ID-kaart uploaden. Op deze manier kan een goksite onder meer verifiëren dat je minimaal 18 jaar bent. Uiteraard gaat een sportweddenschappen site vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens.

Stap 3: Verdiep je in de welkomstbonus
Als je eenmaal een account aangemaakt hebt, is het verstandig om je in de welkomstbonus te verdiepen. De voorwaarden van deze bonus zijn namelijk niet op iedere sportweddenschappen site hetzelfde. Op de ene site wordt de welkomstbonus automatisch geactiveerd, terwijl dit bij de andere site niet het geval is. Check daarom eerst even wat de voorwaarden zijn. Het is immers zonde als je naast een welkomstbonus grijpt.

Stap 4: Stort geld
Weet je wat je moet doen om in aanmerking te komen voor de welkomstbonus? Stort dan geld op jouw account. Bezoek hiervoor de speciale pagina van een sportweddenschappen site. Je voert hier simpelweg het bedrag in dat je wilt storten en kiest een betaalmethode. Nadat je op ‘storten’ klikt, dien je één of meerdere stappen te doorlopen. Bij de meeste betaalmethoden wordt het bedrag direct bijgeschreven op jouw account, waardoor je er onmiddellijk mee kunt spelen.

Stap 5: Plaats een weddenschap
Zodra het geld eenmaal is bijgeschreven, kun jij jouw geluk beproeven. Omdat het om een site voor sportweddenschappen gaat, bepaal je eerst op welke sportwedstrijd jij jouw geld in wilt zetten. Vervolgens ga je op zoek naar een geschikte weddenschap. Op de meeste sportwedstrijden kun je namelijk allerlei verschillende weddenschappen afsluiten. Heb je een weddenschap gevonden? Selecteer deze dan simpelweg en kies het bedrag dat je in wilt zetten. Vervolgens is het alleen nog een kwestie van het plaatsen van jouw weddenschap.