Ondernemend

Sieraden kopen bij Brandfield: Het vinden van de perfecte sieraden

Sieraden zijn een mooie manier om jezelf te laten zien en je persoonlijkheid te uiten. Of je nu op zoek bent naar een ketting, armband of oorbellen, bij Brandfield kun je terecht voor een uitgebreide collectie sieraden van topmerken. In deze blog lees je meer over het bedrijf Brandfield, de laatste trends en hoe je erachter kunt komen welke sieraden het beste bij jou passen.

Over Brandfield

Brandfield is een online winkel die zich richt op mode- en lifestyle-accessoires. Naast sieraden verkopen ze ook horloges, tassen en zonnebrillen. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online retailers op dit gebied in Nederland en België met twee fysieke winkels. Brandfield werkt alleen met gerenommeerde merken en biedt een uitstekende service.

De collectie van Brandfield

Als je sieraden wilt kopen bij Brandfield, kun je kiezen uit een uitgebreide collectie van bekende merken zoals Buddha to Buddha, Ti Sento Milano en Michael Kors. Ze verkopen zowel gouden als zilveren sieraden en hebben een ruime keuze aan kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Daarnaast hebben ze ook een selectie aan horloges en accessoires voor mannen.

Welke sieraden passen bij jou?

Als je op zoek bent naar nieuwe sieraden, is het belangrijk om te kijken naar welke sieraden het beste bij jou passen. Er zijn verschillende factoren die hierbij een rol spelen. Zo kun je kijken naar je haarkleur, kleur van je ogen en ondertoon van je huid. Ook is het belangrijk om te kijken naar de gelegenheid waarvoor je de sieraden wilt dragen.

Goud of zilver?

Een belangrijke keuze die je moet maken bij het kopen van sieraden is of je voor goud of zilver gaat. Over het algemeen geldt dat als je een koele ondertoon in je huid hebt, zilver beter bij je past. Heb je een warme ondertoon, dan staat goud mooier. Maar dit is slechts een richtlijn, het belangrijkste is dat je kiest voor sieraden waar jij je goed bij voelt.

Gouden sieraden: alles over wat karaat

Als je voor gouden sieraden gaat, is het belangrijk om te kijken naar het karaat. Dit geeft aan hoeveel puur goud er in de sieraden verwerkt is. 24 karaat betekent dat het sieraad volledig uit goud bestaat. Dit komt echter zelden voor, omdat puur goud te zacht is om te dragen en gemakkelijk beschadigd raakt. Daarom wordt goud vaak gemengd met andere metalen, zoals zilver en koper, om het harder te maken. Een sieraad van 18 karaat bevat bijvoorbeeld 75% goud en 25% andere metalen.

14 Karaat goud als standaard

Het is goed om te weten dat hoe hoger het karaat, hoe hoger de prijs. Daarnaast is hoger karaat goud ook geler van kleur en zachter van materiaal. Goud van 14 karaat is daarom vaak de beste keuze als je op zoek bent naar duurzame, betaalbare en mooie gouden sieraden.

De kwaliteit van zilveren sieraden

Bij zilveren sieraden is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het zilver. Sterling zilver is een legering van 92,5% zilver en 7,5% koper. Dit is de hoogste kwaliteit zilver die je kunt vinden en wordt aangeduid met de code 925. Deze code staat vaak in het sieraad gestempeld. Er zijn echter ook andere codes die je kunt tegenkomen, zoals 800 of 835. Dit betekent dat het sieraad een lager zilvergehalte heeft en dus van mindere kwaliteit is. Het is daarom belangrijk om altijd te letten op de code en te kiezen voor sieraden met de hoogste kwaliteit zilver.

Zilveren sieraden bij een koele ondertoon

Als je op zoek bent naar zilveren sieraden, is het goed om te weten dat zilver het mooist staat bij een koele ondertoon in de huid. Dit komt omdat zilver van nature koeler van kleur is. Heb je een warme ondertoon, dan kun je beter kiezen voor goud. Daarnaast is het goed om te kijken naar de gelegenheid waarvoor je de sieraden wilt dragen. Minimalistische zilveren sieraden zijn bijvoorbeeld perfect voor dagelijks gebruik, terwijl statement pieces meer geschikt zijn voor speciale gelegenheden.

Sieraden kopen bij Brandfield

Sieraden zijn een goede en stijlvolle manier om je persoonlijkheid te uiten en bij Brandfield kun je terecht voor een uitgebreide collectie sieraden van topmerken. Bij het kiezen van sieraden is het belangrijk om te kijken naar welke sieraden het beste bij jou passen. Vuistregels zoals letten op je haarkleur, de kleur van je ogen en ondertoon van je huid kunnen daarbij helpen. Door te kijken naar welke sieraden het beste bij jou passen en te letten op kwaliteit en trends, kun je er zeker van zijn dat je lang plezier zult hebben van je nieuwe sieraden!