Ondernemend

Schoonheid in een huiselijke sfeer bij House of Beauty

Op 1 juli 2017 opende House of Beauty haar deuren en viert nu haar éénjarig bestaan. Het voormalig pand van de ABN Amro aan de Schuttersweg is in een verzamelgebouw omgetoverd. Zes ondernemers, gespecialiseerd in schoonheid en ontspanning, sloegen de handen ineen en bieden samen een totaal schoonheidsconcept aan. “Waar je meestal naar verschillende locaties moet, kun je bij ons verschillende behandelingen op één plek combineren. Onze klanten kunnen kiezen uit een schoonheidsmenu. Dat wordt als fijn ervaren. Professionele kennis in een gezellige en huiselijke sfeer”, zegt huidcoach Natalie, een van de drijfveren achter dit Apeldoornse initiatief.

Deze combinatie van schoonheidsspecialismen is bijzonder in Apeldoorn. “Zeker, we werken met echte professionals. Bijvoorbeeld Tom, van Less is More, stemt in zijn trendy kapsalon een perfect kapsel helemaal af op de klant. Daarnaast kunnen mensen hier terecht die definitief afscheid willen nemen van ongewenste haargroei. In onze Laserontharingskliniek is dat mogelijk in 3 tot 6 behandelingen. Hannelore werkt hier met de nieuwste lasertechnieken. Onlangs heeft ze de specialisatie Cryolipolyse toegevoegd. Overtollig vet wordt aangepakt door het te laten bevriezen tot -8 graden. Daarmee wordt de vetophoping per behandeling gereduceerd tot zo’n 20%. We behandelen buik, taille, billen, bovenbenen en armen.” 

Over het totaalpakket is Natalie erg te spreken: “Het is mooi dat Corine van Gijsman Sportmassage en Pedicure ook onderdeel is. Corine is masseuse en medisch pedicure. Ze behandelt mensen met spiergerelateerde klachten met massage. Ze pakt daarbij de klachten aan vanuit de kern. Willen klanten liever ontspannen? Voor hen zijn er de massages met het prachtige product Cenzaa. Daarnaast biedt ze cosmetische en medische voetverzorging aan. En recentelijk specialiseerde zij zich in natuurlijke handverzorging, waarbij ze graag een passend product van een van de lijnen van alessandro adviseert. 

Je bent zelf de professional van Beauty Plaza? “Ja, als huidcoach richt ik mij op huidverbetering. Supermooie resultaten behalen we met de productlijnen van hannah en Cenzaa. Ook toepassing van bindweefselmassage, Ultra Geluid of Led Therapie leveren mooie resultaten op. Hierbij heb ik me ook gespecialiseerd in behandelmethoden waarbij ik zonder chirurgische ingrepen dermatologische en esthetische behandelingen kan doen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld ooglidcorrectie, rimpelvervaging en huidverstrakking. 

Permanente make-ups maken schoonheid compleet? “Met de permanente make-up van ‘by Aysen’ beginnen mensen hun dag met mooie wenkbrauwen en/of een mooie lip en/of eyeliner. Wie wil dat nou niet? Naast deze cosmetische behandelingen is zij ook gespecialiseerd in medische pigmentatie voor littekencamouflage, of een reconstructie van de tepelhof. 

Na alle behandelingen is het mooi om af te sluiten met kleur. Kleurstylist Ria laat mensen, op basis van het 78-Colorsystem, zien met welke kleuren mensen in hun kracht komen. Ze ervaren dan echt wat kleuren voor ze doet. Het is het verschil tussen je goed of fantastisch voelen. Eigenlijk is kleur een soort kers op de taart.”

Jullie kunnen terugkijken op een succesvol jaar? “Jazeker, we hebben een vaste klantenkring. Zij waarderen ons complete aanbod in een huiselijke sfeer. Klanten zien wat hier allemaal mogelijk is en ze worden nieuwsgierig. Daardoor konden we ook groeien, allemaal. Dat is heel fijn, we versterken elkaar daarmee ook. Uiteraard willen we doorontwikkelen en groeien.” De professionals van House of Beauty blij zijn als hun klanten happy en tevreden de deur uitgaan.

 

Schuttersweg 76
7314 LJ Apeldoorn
T 055-2070398
l info@thehouseofbeauty.nl
W www.thehouseofbeauty.nl