Ondernemend

Rechtstreeks van de fabriek geleverd, geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

Als consument ben je natuurlijk op zoek naar de beste kwaliteit meubelen voor de beste prijs. UrbanSofa speelt hier op in met een unieke meubelformule: fabrieksverkoop van kwaliteitsmeubels geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Als vooruitstrevend meubelmerk brak UrbanSofa als eerste in Nederland al in 2011 met de traditionele en statische meubelhandel. Door rechtstreeks vanaf de fabriek te leveren slaan we veel dure schakels in het leveringsproces over. De marges die importeurs en groothandels maken komen zo te vervallen en hoge kosten voor op- en overslag zijn niet meer nodig. De winst is voor jou als consument. Zo wordt je nieuwe bank wordt geheel naar jouw wensen geproduceerd in onze Europese topfabriek en rechtstreeks afgeleverd bij The Cosy Country Store in Gorssel. Hier verzorgen ze de rest van het traject en bezorgen ze je nieuwe bankstel bij je thuis. Zo simpel is het: European quality, straight from our factory.

Vanaf 2016 doen we het kunstje opnieuw maar nu met prachtige houten meubels uit onze fabriek in Azië. De mooiste eettafelssalontafels en hoektafels van prachtige materialen rechtstreeks van onze meubelfabriek naar The Cosy Country Store in Gorssel. Omdat we de gehele productie in eigen hand hebben kunnen we al onze meubels produceren met aandacht voor mens en milieu. Iedere stap in de keten wordt continu bewaakt. Zo gebruiken we voor onze bankstellen uitsluitend hardhout uit duurzaam beheerde Duitse bossen. Lekker dichtbij en voorzien van de beste keurmerken. Een ander mooi voorbeeld is onze tapijtproductie in India. Al onze vloerkleden worden geproduceerd onder toezicht van Stichting Care en Fair. Heb je vragen over onze duurzame productie? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je er graag alles over.

U vindt The Cosy Country Store aan de Hoofdstraat 47e te Gorssel. Kijk op onze website voor actuele openingstijden. Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en wensen.