Ondernemend

Passie voor lingerie en veel kennis van zaken

Op vrijdag 1 maart opende het bedrijf Bodywear Superstore van de familie Versteeg de deuren aan de Zwolseweg 221 in Apeldoorn. Het echtpaar Hendrik en Anita en hun dochters Laura en Ilse hebben het voormalige pand van Vrielink ruitersport omgetoverd in een mega-lingerieparadijs met een vloeroppervlak van liefst 600 m².

Het is de tweede fysieke winkel van het gezin, dat al jarenlang ook actief is aan de Rijksweg 26 in Duiven. “U vindt hier een zeer ruime keuze dameslingerie van tientallen topmerken in de maten A tot en met L. Maar ook mannen vinden er talloze boxershorts, hemden, slips en T-shirts van alle bekende A-merken. Hoe fijn is het om in alle rust, omgeven door wanden vol lingerie, trendy badkleding, nachtkleding of corrigerend ondergoed te kunnen shoppen? U vindt bij ons merken als Marlies Dekkers, Prima Donna, Marie Jo en Chantelle, maar ook After Eden, Esprit, Felina en Triumph. Voor ieder budget en voor iedere persoonlijke smaak is hier iets te vinden. En ook de mannen hoeven zich niet te vervelen; zij vinden er alle grote merken als Calvin Klein, Ten Cate of Muchachomalo.”

De kracht van de zaak is daarnaast de enorm ruime, gratis parkeerplaats voor de deur van Bodywear Superstore. “Onze eerste maand hier is al een groot succes geweest”, glimlachen moeder en beide dochters tevreden. “Het is natuurlijk ook een toplocatie, aan een grote doorgaande weg en dichtbij de toeristische trekpleisters van Apeldoorn. Onze klanten kwamen al uit het hele land naar Duiven en nu ook naar Apeldoorn.” Maar uiteraard ‘valt of staat’ een winkel ook met de service en kwaliteit die het biedt. Welnu, het team van Bodywear Superstore geniet al jaren faam op dat vlak. “Met onze passie voor lingerie en kennis van zaken kunnen wij onze klanten het best mogelijke advies geven. Wij zijn pas tevreden als een klant hier blij en gelukkig weer vertrekt met iets van haar of zijn gading.”

Zoals gezegd, de collectie is zeer uitgebreid en omvat ook Mammacare- en sport-bh’s. Met hopelijk wederom een heerlijke lente en zomer voor de boeg, gaat de speciale aandacht natuurlijk uit naar het ruime assortiment badkleding. “En heel belangrijk: deze gehele maand april kunt u een oude bh bij ons inruilen, met dan 10 euro korting op een nieuwe. De opbrengst van deze actie gaat naar de stichting Empowering Girls Gambia. Voor de vrouwen in dit Afrikaanse land is een bh echt een luxe.”

De winkels van Bodywear Superstore zijn uitermate rollator- en rolstoelvriendelijk, en aan de grote tafel centraal in de zaak kan iedereen aanschuiven voor een vers kopje koffie. De openingstijden zijn: maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur, zondag (enkel Duiven geopend) van 12.00 tot 17.00 uur.

Zwolseweg 221, 7315 GK Apeldoorn
T 055-2002037
l info@bodywearsuperstore.nl 
W www.bodywearsuperstore.nl