Ondernemend

Partner in beveiligingstechniek

Met een rijke historie van meer dan 85 jaar mag Van Lente Systeemintegratie B.V. zich een specialist noemen op het gebied van ontwerpen, realiseren en onderhouden van duurzame en complete technische oplossingen op het gebied van industriële automatisering, gebouwautomatisering (Meet & Regeltechniek), elektrotechnische installaties en brandmeld- en beveiligingssystemen.

“Als specialist op het gebied van brandmeldinstallaties in de gebouwde- en industriële omgevingen zagen wij steeds vaker dat onze klanten behoefte hadden aan één aanspreekpunt voor alle vragen rondom beveiligingstechniek. Eén partner met kennis van branche, proces en omgeving. Dit is met name van belang bij complexere omstandigheden, waarbij de regelgeving rondom hygiëne, zorg en veiligheid extra aandacht vragen.” De tak beveiliging heeft de afgelopen tijd een flinke opmars gemaakt. Met het binnenhalen van enkele specialisten en een volledige certificering biedt Van Lente nu totale beveiligingsoplossingen; van brandbeveiliging, camerabeveiliging, inbraakbeveiliging tot toegangscontrole-systemen.

Samen Denken, Samen Doen
Roy Jansen werkt al vele jaren voor Van Lente en is nauw betrokken bij alle ontwikkelingen die de afdeling beveiligingstechniek doormaakt. “Beveiliging hoort inmiddels alweer 10 jaar bij ons pakket, maar de laatste 2 jaar hebben wij dit sterk doorontwikkeld. Wij hebben alle kennis (camera, inbraak, toegangscontrole, brandmelding)  nu onder één dak. Dat betekent dat wij kunnen meedenken als het gaat om beveiliging in een specifieke omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de foodsector, die met heel veel strenge regelgeving te maken heeft. Wij denken net die stap extra mee, waardoor wij de standaard overstijgen.”

Samenwerken op basis van vertrouwen
Cor de Best is directeur van Van Lente: “Wij helpen onze klanten als hoogwaardig dienstverlener binnen de industriële automatisering, gebouwautomatisering en beveiliging. Of dit nu is voor een project of ter ondersteuning van de technische dienst (24/7) en service of onderhoud; wij kunnen het bieden. Onze expertise ligt onder andere in de maakindustrie, food & feed industrie, zorg, distributiecentra, scholen en kantoren. Ons motto is Samen Denken, Samen Doen. Door samen met de klant de vraag en oplossing neer te zetten kom je nou eenmaal tot het beste resultaat. Wij gaan uit van vertrouwen. Iedere klant is uniek en onze betrokken medewerkers zoeken altijd naar de optimale oplossing voor een specifieke situatie. Geen eenheidsoplossingen, maar kwaliteit in maatwerk. Als organisatie hebben we het voorrecht dat we veel vaste klanten hebben die trouw zijn en blijven. Regelmatig laten klanten ons weten, dat zij zich herkennen in ons motto en dit terugzien in ons werk. Zij waarderen het, dat wij onze belofte ook echt waarmaken.”

Als het gaat om inbraakbeveiliging hanteert Van Lente VRKI 2.0 en daarbij kennen zij de eisen die verzekeraars stellen. “Samen stellen wij een gedegen beveiligingsplan op, waarin we goed kijken naar randvoorwaarden en belangen. Daar waar het voor de één van belang is dat een verzekering uitbetaalt, is het voor een ander van belang dat bijvoorbeeld de kennisintensieve producten veilig worden gesteld.”

Merken
Van Lente werkt met een aantal hoogwaardige merken, zoals Honeywell, Siemens, Aritech en Hertek. “Door ons te richten op een aantal merken vergroten wij onze expertise en doordat wij alle kennis in huis hebben kunnen wij zelf de installaties programmeren en instellen, zonder daarbij afhankelijk te zijn van onze partners.

 

Herfordstraat 5, 7418EX Deventer
Tel.: 0570-631218
E-mail: beveiliging@vanlente.nl
Website: www.vanlente.nl