Ondernemend

Op frisse sneakers de zomer in!

Heb je de hele dag gedanst op een festival of heb je meegedaan aan een loopevenement door de blubber? Of misschien was je wel enthousiast je nagels aan het lakken, waarbij er nagellak op je sneaker is gemorst? Dan zien je sneakers er meestal niet meer heel fraai uit. En hoewel hier sneakers wordt genoemd, geldt dit ook voor exclusieve sneakers, suède en leren schoenen. Wil je geen nieuwe sneakers kopen, maar wel weer fris voor de dag komen? Laat dan je schoenen reinigen door Frank, de Sneakerreiniger in Wichmond.

Hoe werkt het?
Je gaat naar de website van De Sneakerreiniger en kiest daar welk pakket je wilt afnemen. Er zijn verschillende mogelijkheden die variëren in prijs. De meest gangbare is het middelste pakket van 24,95 euro. De betaling verloopt via iDEAL. Vervolgens stuur je de sneakers op of breng je ze heel gemakkelijk langs bij een aangesloten drop- en pic- uppoint om je sneakers vervolgens na enkele dagen als een echt cadeau weer in ontvangst te nemen. Frank vertelt dat zijn werk is ontstaan uit hobby. “Ik vind het een sport om sneakers weer te laten glimmen. Het is zonde om steeds nieuwe schoenen te moeten kopen, terwijl ik ze voor een paar tientjes weer als nieuw maak.” Dit past natuurlijk ook helemaal in de duurzame tijd van tegenwoordig.

Ook bloed- en wijnvlekken zijn geen probleem
Frank reinigt de sneakers met de hand. Hiervoor heeft hij alle nodige materialen in huis. “Ik gebruik mijn eigen, speciaal voor sneakers ontwikkelde, reinigingsproducten en apparatuur. Met stoom weet ik de meest nare vlekken – ook bloed en wijn – te verwijderen en met ozon zorg ik ervoor dat je sneakers weer fris gaan ruiken.” Na een paar dagen heb je dus weer schoenen die schoon en fris zijn. Het vervoer van de sneakers gaat heel gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op pad met je schoenen, maar je geeft ze af bij een drop- en pickuppoint. Deze liggen verspreid door de stedendriehoek in Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Doetinchem. Hier kun je ze na enkele dagen ook weer ophalen.

Een greep uit de diensten
Wat kan de Sneakerreiniger voor jou betekenen? Veel! En twijfel je; neem dan even contact op met Frank. Vaak kan hij aan de hand van een foto vertellen wat mogelijk is. De mogelijkheden zijn een standaard reiniging buitenzool- en uppersneaker, veter reiniging, sneakerdeodorant, antibacteriële ozonbehandeling, stoomreiniging, midsole repaint, binnenzool en binnenvoet reiniging, impregneren, Nano antivuil en watercoating. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via e-mail of telefoon.

De Sneakerreiniger
T 0575 471401
I info@sneakerreinigen.nl
W www.desneakerreiniger.nl