Ondernemend

Onverwacht woonplezier met altijd een nieuwe collectie

OENE – Centraal gelegen tussen Zwolle, Apeldoorn en Deventer is B&G Meubelen gevestigd, in het dorpje Oene. Een grote winkel, op nog geen half uur rijden van de omringende steden, met een groot assortiment op het gebied van trendy meubelen, vloeren en raamdecoratie. Compleet ingerichte woonkamers laten klanten de sfeer proeven van wat een ‘nieuwe’ woonkamer kan doen. Maar ook een enkel item vervangen of toevoegen in huis kan al een totaal andere uitstraling geven. Klanten uit het hele land weten inmiddels de winkel te vinden door het aanbod en de service.

De winkel met een oppervlakte van 3000m2, verdeeld over twee verdiepingen, laat klanten verbazen, volgens Stefan Wiessenberg. Hij is met zijn ouders eigenaar van de winkel. De zaak is inmiddels 43 jaar oud, maar altijd met de tijd meegegaan als het om trends en innovatie gaat. “Wij zijn geen stoffige meubelzaak met alleen eiken meubelen. Nee, hier staan banken, tafels, bijzondere producten – zoals uit India – en trendy kleuren van nu, waaronder lichtblauw- en groentinten en goud. Je stapt hier binnen in een oase van gezelligheid en prachtig compleet ingerichte woonkamers, volledig van deze tijd. En het is altijd leuk hier even binnen te lopen, want wekelijks krijgen wij nieuwe spullen in onze winkel, zoals sfeervolle accessoires om de inrichting compleet mee te maken. Wij denken mee met de klant en vinden voor iedereen, binnen het budget, een mooie oplossing.”

Op je gemak rondneuzen in de winkel
Het enthousiaste team van medewerkers zorgt ervoor dat klanten hier rustig kunnen winkelen. “Hier mag je als klant rustig rondkijken en heb je vragen, dan staan wij voor je klaar, dus hier hoef je niet bang te zijn voor opdringerige verkopers.” De tijd van een volledig op elkaar afgestemd interieur waarbij alle meubelen uit één serie komen is voorbij. “Tegenwoordig mag het een mooie mix zijn van stijlen en smaken. En dat is natuurlijk ook veel leuker, want op die manier kun je veel meer je eigen sfeer creëren.”

Hier bespaar je al snel honderden euro’s
Bij B&G zijn veel meubelen te vinden en daarnaast kunnen klanten hier ook terecht voor bedden, waaronder zorgbedden, maar ook voor tapijt, laminaat en pvc-vloeren, evenals raamdecoratie. “Steeds vaker willen mensen iets anders in hun huis, iets aparts. Soms hebben ze ergens iets gezien en als wij dat niet hebben, kunnen wij het vrijwel altijd bestellen.” De banken die staan opgesteld in de showroom passen perfect in een klassiek interieur, maar combineer ze met robuuste accessoires, zoals grote robuuste lampen, wandversieringen, kussens of kleden. Hier is genoeg te vinden.

B&G Meubelen wil de beste kwaliteit leveren en altijd met een scherpe prijs. “Doordat wij lage overheadkosten hebben en goede inkoopvoorwaarden, kunnen wij de klanten laten profiteren van lagere prijzen. Hiermee en met onze laagdrempeligheid, ons gezellige team en onze service en klantvriendelijkheid, heten wij alle klanten, bestaande en nieuwe, welkom in onze sfeervolle winkel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om onze facebookpagina te volgen. Hierop worden namelijk alle wekelijkse nieuwe artikelen getoond.”

B&G Meubelen is te vinden aan Houtweg 18 in Oene. Website: www.bengmeubelen.nl  of volg de winkel op facebook.